Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen processzort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
varga.balazs
aktív tag
sziasztok! nagyon kezd idegesíteni a laptopom. a múltkor írtam, h a win7 az én fiókomba nem jelentkezett be, csak fekete képernyő. na azóta újraraktam, jó volt minden...és most megint ezt csinálja
pedig direkt semmit se tettem rá, csak msnezésre meg netezésre használtam...kezd gyanus lenni a laptop...elég gáz. valaki észlelt már ilyen problémát?
Aktív témák
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Videó stream letöltése
- Arena Breakout: Infinite
- Samsung kuponkunyeráló
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig direkt semmit se tettem rá, csak msnezésre meg netezésre használtam...kezd gyanus lenni a laptop...elég gáz. valaki észlelt már ilyen problémát?