Hirdetés

Aktív témák

• Hun'reeth

őstag

válasz polonic #16261 üzenetére

Köszönöm az építő jellegű hozzászólásod. :R
    Ha talán utánanéznél mi is a probléma amiről írok nem írnál ilyen okosakat.

Egy oprendszertől megengedhetetlen, hogy fogsz egy gépet, összerakod és nincs kép telepítés után. Mivel mint írtam volt, egy sima pci-os virge kártyán viszont van és ahogy mint szintén írtam safe mode-ban szintén van tehát egyértelműen a normál indítás során betöltődő driverek, alkalmazások, stb. problémája áll fenn. Eléggé nyilvánvaló módon.
    Nem tudom miért és hova küldi a képet a win ilyenkor. A 4850-es tökéletesen működik a vga hiba abszolút kizárható és rengetegen használnak 4850-est ilyen hiba nélkül.
    Kétségtelenül egyedi hiba.

A konfigom adataimnál.

Mielőtt valaki fikázni kezdene még annyi, hogy nem arról van szó, hogy nem oldható meg a probléma nyilván megvan az oka és akár registry buherálással vagy másik vga-val telepítéssel, beállítással vagy a fene se tudja hogyan elhárítható a dolog. 25 éve építek gépeket idővel erre is rájövök mi a baja DE ha valaki megvesz egy 50e Ft-os oprendszert akkor egy arra elvileg alkalmas gépen annak tetszik vagy sem el kell indulnia. Ez így semmiképp sem kerek.

#16268) Morden24: Nincs semmilyen másik megjelenítő. De ki fogom próbálni dvi-vga átalakítóval is egy crt-n is megnézem ill. másik tft-n is.

Aktív témák