- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ténylegesen ha pl. xp alatt nincs gond (tudom lehet jönni azzal, hogy régebbi meg mittudomén, de sz@r hardvernél az is tud rinyálni elég rendesen), akkor nem kizárt hogy a 7 verzióval van gond.
Ezt én nem értem, de a logikáját sem.
Nem kötözködni akarok, szóval nehogy félreérts, de ez a tanács olyan, mintha azt mondaná valaki, hogy "Túlmelegedik a vga-d Crysis alatt? Akkor próbálj egy kis Doom2-őt, ha az alatt is, akkor tuti hardvergond."Az XP nem egy tesztprogram. Semmit nem ér azzal, hogy nem fagy XP alatt [a valami], mert nem lesz meg sem a hiba okozója, sem az oka.
gondolok itt arra, hogy talán nem eredeti, és a többi, de ha eredeti akkor nem szóltam...
Ez meg mindenkinek a saját felelőssége. Ha valaki kifizeti az X ezer forintos bevizsgálási díjat meg vár egy hónapot a gépére, mert a Gamer Edisön Win7 bsod-olt a nem mellesleg i7-es konfigján, akkor annak én csak örülni tudok, mert az ilyen az szopjon, sokat és mélytorokkal. Másrészt meg ha nem eredeti, akkor az XP-je mitől az?

Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VGA kibeszélő offtopik
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Robotporszívók
- Napelem
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest