Hirdetés
- SSD kibeszélő
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Sunsetjoy
aktív tag
Ha már a Win7 minialkalmazásait, és a hőmérsékleteket említettük, én anno nem Everesttel, hanem a Rivatuner monitorozó részlegével kötöttem össze. Az alábbi linken le van írva, mi hogy...
Lásd itt: http://asztal.blog.hu/2009/12/29/enposzt_1
(bocsi a reklámért
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
Sunsetjoy
üzenetére
Plusz a ráadott válaszra...
Találtam megoldást a taskbar finomhangolására. Egy kattintás, és máris nincsen thumbnail a tálca ikonjain.
7 taskbar tweaker -
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
easy...rider
üzenetére
Akkor próbáld ki ezt, ha még nem tetted:[IMGburn]
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
easy...rider
üzenetére
Nekem win7 alatt Nero nem tudott Verbatim 16x DVD-R lemezt 4x-esnél gyorsabban írni, pedig felismerte MCC 03RG20 lemeznek. Korábban ment XP alatt rendesen. Igaz, hogy IDE az író, de lehet, hogy az ingyenes IMGburn íróprogram segíthet rajtad. Nekem tökéletesen működött.
DaemonTools van fenn? Azt írja, hogy az SPTD driver okozhat gondokat. (win7, imgburn status) -
Sunsetjoy
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Meg tudnátok mondani, hogy az aero azon (és csak az) funkcióját hogy lehet kikapcsolni, amikor a tálcán a futó programokra állva kis ablakban megmutatja, hogy mi is az, mi fut. Az aero többi része jó lenne ha megmaradna, de ez számomra zavaró.
A rendszertulajdonságok speciális/teljesítmény alatt próbáltam állítani, de csak azt nem kapcsolja ki, legfeljebb az ablakok közötti váltás animálását, asztal betekintést, stb.
előre is köszi.
Aktív témák
- PC játékok egyben
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest