Hirdetés
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Ivara miatt elkezdtem spy küldetéseket csinálni és a Wukong nagyon jó oda, gyors, repül szó szerint és a 2-es az átmegy a lézeren anélkül, hogy sebezné meg beriasztana. Ha tudja az ember, hogy hol vannak a titkos járatok meg még könnyebb és gyorsabb.
Octavia részeket is elkezdtem, szerencsém volt a Chassis-szal, mert pont volt aki megtudta csinálni a puzzle-t. Többi rész sajnos még nincs meg csak a BP.
Másik a Gara amit ki szeretnék szedni, de az elég necces lesz a Bounty-k miatt. Illetve a Nekro is terítéken van, de azzal nem volt szerencsém, eddig 2x ugyanaz van meg.
Ahogy láttam a Nidus is egy C rotációhoz kötött szóval ezek kicsit hosszadalmasak.
Volt szerencsém Dragon Key-es run-hoz is valakivel és tényleg csak oda bemész felveszed aztán kifelé, Exterminate jó volt oda, szóval a Loki vagy a Rhino tényleg jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest