Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wjbhbdux

veterán

válasz s4hu|SyD^ #6094 üzenetére

Én a régi jól bevált framek közül ajánlom a
    Frostot, defense és excavation küldetésnél nagyon hasznos a globe védekezni;

Loki - láthatatlanul át lehet slisszolni sok pályán egy pillanat alatt vele, Spy küldetésekre nagyon jó (a Limbo is, mert őt nem érzékelik a különböző lézerek) vagy bárhol ahol nem ölni akarsz csak megcsinálni vmit anélkül hogy bárki hozzádérne;

AOE DPS-nek Nova 4+2-es skill comboban a kis gömbjébe töltve a fegyvered sebzését szétosztja mindenkire a robbanás körül, nagyon jó még mindig + lassít is mindenkit ami jó az Interception pályákra

Mesa - dara DPS tömegekre

Nekros - Desecrate skill duplázza a lootot minden ellenféltől (bossokra nem hat, viszont a Survival life support dropokra jó), nagyon hatásos vele farmolni. őt kicsit nehezebb megszerezni mert kell pár ODA - derelict assassinate kulcs, és nehéz az a boss is kezdőknek, kérj segítséget a Recruiting chaten vagy vkitől.

Saryn - OP DPS, ha azt látod hogy minden ellenfél hullik a pályán anélkül hogy hozzájuk érne bárki, ott esélyes hogy egy jó Saryn pusztít :DDD .

Én most rákaptam Revenantra is, a mostani endgame Lich farmoláshoz tökéletes mert stunolja vagy maga mellé tudja állítani őket is, gyakorlatilag halhatatlan frame.
    Inaros is hatalmas armor mennyiséggel alig sérül, de amúgy nem a leghasznosabbak ezek, kell vmi jó fegyver melléjük.

Orokon Reactor a warframekben, petekben, Catalyst meg a fegyverekben duplázza a felhasználható mod pontokat 30-ról 60-ra, így elengedhetetlen a legtöbb komoly buildhez. Sajnos most a Nightwave rendszerben nem lehet túl sokat szerezni ingyen, néha a devstreamek után van rájuk 1 napos alert. Nekem még a régi rendszerből be van tárazva vagy 80 ezekből, annyi warframe 2030-ra se lesz a játékban :P

Új hozzászólás Aktív témák