Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Logitech Z906
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Amikor missönöket csináltunk haverral, akkor volt 1-2 boss, amin én 0-t sebeztem, ő meg levágta láthatatlanul 2 sec alatt. Nekem ez jött le. Nem sok magas szintű defet toltunk eddig, de a defek rendszerint úgy néznek ki, hogy frost gömböt tol, nova belassít mindenkit aztán péppé robbantunk mindent. Radial disarm hatását még nem élveztem sokat, de lehet rossz emberekkel játszottam.
Rhinoval rendszerint amúgy én is ezt tolom, max ha kelteni kell akkor jön a stomp, hogy nyugi legyen a környéken és aztán ráérek kelteni. Meg persze dmg ampot nyomkorászom.
Persze leginkább random emberekkel megyünk ott meg mindenki csinál amit épp kedve van. De még véletlen ha egyik hullámba ezt csinálta, a másikba biztos mást csinál így még számolni se tudok a többiekkel. És akkor ez legyen az én hibám?Egy kezdőnek meg rohadt mindegy, hogy a magas szintű def/survi mapokon milyen a radial disarm, mebben azt hiszem megegyezhetünk

Mapok bedarálásában a Rhino bőven a legjobb, csak mész előre és bedarálsz mindent, puttyogtatnak rád nem izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- EAFC 26
- Mobil flották
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Becsületkasszás új cuccok - Bose, Wicked cushions, NuPhy, kábelek, keycap, switchek stb.
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest