Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ribi

nagyúr

válasz r00r1 #2425 üzenetére

Amikor missönöket csináltunk haverral, akkor volt 1-2 boss, amin én 0-t sebeztem, ő meg levágta láthatatlanul 2 sec alatt. Nekem ez jött le. Nem sok magas szintű defet toltunk eddig, de a defek rendszerint úgy néznek ki, hogy frost gömböt tol, nova belassít mindenkit aztán péppé robbantunk mindent. Radial disarm hatását még nem élveztem sokat, de lehet rossz emberekkel játszottam.
    Rhinoval rendszerint amúgy én is ezt tolom, max ha kelteni kell akkor jön a stomp, hogy nyugi legyen a környéken és aztán ráérek kelteni. Meg persze dmg ampot nyomkorászom.
    Persze leginkább random emberekkel megyünk ott meg mindenki csinál amit épp kedve van. De még véletlen ha egyik hullámba ezt csinálta, a másikba biztos mást csinál így még számolni se tudok a többiekkel. És akkor ez legyen az én hibám?

Egy kezdőnek meg rohadt mindegy, hogy a magas szintű def/survi mapokon milyen a radial disarm, mebben azt hiszem megegyezhetünk :U
    Mapok bedarálásában a Rhino bőven a legjobb, csak mész előre és bedarálsz mindent, puttyogtatnak rád nem izgat.

Új hozzászólás Aktív témák