- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kidzsoli
csendes tag
Sziasztok,
Szükségem lenne egy nagy nagy segítségre, szakdolgozathoz.
A témám a Windows Server 2008 R2 és a 2012 R2 összehasonlítása virtuálisan vállalati informatikai rendszer kialakításával.
Gyakorlatias a dolog, lesz benne szerepkör átadás, különféle hasznos szolgáltatás, távolról is együtt működik majd a két rendszer stb stb..Na most a WMvare-el akadt egy kis problémám..
Két darab hálózati kártyát adtam hozzá: Egy birgde-elt és egy Nat-olt NIC-t.
Szépen beállítottam a DHCP-t, milyen IP cím tartományból osszon ki címeket, DNS-nek is adtam 2 darab IP címet (lesz majd egy másik DNS szerver is).. Ha belépek a Windows Server 2008 R2-be és azt mondom neki, hogy fix IP címet használjon nem tud a külvilággal kommunikálni..
WMware config:hálózati cím: 10.10.1.0 ; alhálózati mask: 255.255.255.0 ; DHCP IP tartomány: 10.10.1.1 - 10.10.1.254
alapértelmezett átjáró: 10.10.1.1Windows-ban fix IP:
IP: 10.10.1.1 ; mask: 255.255.255.0 ; DHCP ugye nincs ; alapértelmezett átjáró: 10.10.1.1 (leokézás után eltűnik..) ; DNS: 10.10.1.1 és 10.10.1.3 ; WINS: 10.10.1.1
Azt gondolom így működnie kellene, persze ez is egy kérdésem, hogy jól gondolom-e..
Észrevettem, hogy ha az IP címe a gépnek pl.: 10.10.1.2 lesz akkor működik.. mi a fenéért nem engedi, hogy megegyezzenek, bárhol néztem eddig hasonló megadási módok vannak és működik elméletben..Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Zsolti
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest