Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tyuklepes
csendes tag
Sziasztok! Remélem, van olyan aki tud segíteni ... ASUS P5K-E alaplap, E6750 proci, Win7Professional rendszer. Erre telepítettem múltkor VMware Playert (3-as verzió) - gond nélkül használtam. Most újra akarom telepíteni, sem 3-as verziót, sem 4-eset, 5-ös, 6-os ... egyik sem megy. 'A windows nem tudja elérni a megadott fájlt' (telepítőfájl). Annyi változás van, hogy a rendszert újra telepítettem, a BIOS-t frissítettem (asszem).
Mi lehet a hiba, miért nem települ? Win7? Alalplapi BIOS? SEMMILYEN virtualizációs megoldást nem találtam benne ... HELP ME! 3 hét múlva államvizsga, és nagyon kéne a gyakorláshoz! Valami tipp? (Más virtuális program sem települ jegyzem meg ...) Ha valakinek van valami ötlete, kérem ide vagy a viragzs79@gmail.com címre írjon!Köszi, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest