- Megfizethető miditornyokkal gyarapodott a Chieftec portfóliója
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
válasz
liksoft #2232 üzenetére
Azért furcsállom csak a dolgot, mert eredetileg 1 DVD videóból való 2 vob fájlról van szó, annak a DVD-nek a lejátszásakor teljesen jól működnek.
Viszont, ha vob fájlként szeretném összefűzni őket, úgy sem megy.
Ezért MKVToolNix GUI-val próbáltam kijavítani ezt a 2 videófájlt...... -
-
-
-
-
Forza_JUVE
aktív tag
-
detroitrw
addikt
válasz
liksoft #2029 üzenetére
a difi ott volt hogy a videó hosszabb volt minden esetbe mint az alatta lévő audió ... klikk
gondolom részenként adtak neki késleltetést, hogy jó legyen ...
de az összerakásnál ez a késleltetés megszűnik s összeadódik a sok különbségsokmindent kipróbáltam ...
aztán fogtam s megnéztem mi lesz akkor ha pusztán a videót és a hangot újrakódolom (persze az fps-t is át kellett konvertálni*! mert abba is volt különbség!), érdekes módon sokkal kisebb lett a különbség klikka végére amikor összesítettem akkor ennyi maradt klikk
* az fps-t nem átváltani hanem konvertálni kellett !
mert a lejátszási sebesség jó volt (1db 25fps és 18db 59.75fps)
a sima fps átalakítás csak felgyorsította a részt, így növelni kellett az framek számát s hogy ezáltal ne legyen gyorsabb a film növelni kellett az fps értéket isígy is maradt benne egy kis eltérés de ettől szerintem még éppen a nézhető kategória
remélem legalább egy része érthető volt
-
dethroner
veterán
válasz
liksoft #2016 üzenetére
ÁÁ, srácok kicsit részletesebben. Nagyon nem vagyok otthon ebben a témában. Eddigi kapcsolatom a virtualdub-al annyi volt, hogy bizonyos avi fájlokat nem olvas be házimozim. Na, eddig ezekben a videót konvertáltam át xvid mpeg 4-be. De ennyi, ehhez meg nem kellett túl nagy ész.
De most volt egy film, amit sehol máshol nem leltem fel. A film 13 részre van szedve és néhány rész még külön kétfelé vágva. A kettévágott részeket gond és hiba nélkül tudom összefűzni. De a többi összefűzés nem megy -
detroitrw
addikt
válasz
liksoft #1992 üzenetére
ok így világos
ilyenkor régebben az eac3to-ba simán átkonvertáltam ugyan abba a formátumba(#1993) Moretimer:
nagyon szívesen (a címet majd küldöm ...)
egyáltalán nem volt nagy szám
majd ha rögzülnek a progik funkciói Neked is könnyen fog menni
(mit hol keress, s mire jó) -
törölt tag
válasz
liksoft #1890 üzenetére
Alapból nincs benne, az biztos. Filtereket is főleg csak videofeldolgozáshoz írnak hozzá. AviSynth-tel biztosan megoldható.
A hanggal pl olyan problémák adódnak, hogy nem tudsz több hangsávot kezelni, nem lehet külső hangsávot belemultiplexelni (vagy nekem kerülte el valami a figyelmem)... És vicc, hogy alapból a mai napig nem képes MPEG2-t megnyitni. Bár ez utóbbi nem a hanggal függ össze.
-
kmisi99
addikt
válasz
liksoft #1843 üzenetére
Rendben azért köszönöm. Eseteleg valami alternatívát tudtok ami jól konvertál és gond nélkül elbánik akár 100GB nyi videóval is ja meg tudjon egybefűzni videókat? Mert a sony vegas szerkesztő mivoltja miatt még fel is dolgozza így egy 4GB os fájlnál is vagy egy percig gondolkozik.
-
upszilon
őstag
válasz
liksoft #1805 üzenetére
Nemigazán értem, te ráeresztetted a legerősebb fokozatot, vagy most miről van szó? Nekem egészen kis fokozatú szűréssel is csodát tett és nem voltak ezek az általad felsorolt mellékhatások.
DFN, Temporal, 3D kombinációkkal ugyanez kihozható, és nincs pixel "lemaradás" mozgásnál.
Na-ezt nemhiszem! Nézegesd, szagolgasd, tapogasd még egy kicsit, hiszen jelenleg pc-re ezen a bolygón ez a legjobb amatőrök által is elérhető módszer, csak meg kell tanulni használni. Ismered a viccet a Mercédeszről ami a vezetni nemtudó egyszeriembernél állandóan az árokba kötött ki, mire ő: feladom, ilyenek vacakok ezek a Mercédeszek.
-
upszilon
őstag
válasz
liksoft #1793 üzenetére
Van ilyen. Méghozzá az ingyenes Virtualdub alá. Konstantin Khlopenkov által készített videó zaj-szűrő, a Spotremover filter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest