- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
válasz
gabo9201 #1906 üzenetére
Hali!
Ha bitráta alapján akarsz konvertálni akkor a "Single pass - bitrate-based (ABR)"-t válaszd. Utána írd be, hogy milyen bitrátával szeretnéd konvertálni.
A többit nem kell variálni, azokat hagyd default-on.A felbontást nem a kodekben, hanem a VDub menüben "Video" > "Filters..." -> "Add" -> "Resize" pontban kell állítani.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
gabo9201 #1900 üzenetére
A konvertáláshoz a MediaInfo progival nézd meg az egyes konvertálandó videók bitrátáját. Aztán ha pl. fele akkora kimeneti videót akarsz, az akkor az eredeti videó bitrátájának a felét állítsd be a kodekben.
Ezzel együtt a felbontást is csökkentheted hogy a képkocka/bitráta arány nagyjából megmaradjon.Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
gabo9201 #1898 üzenetére
Hali!
Tömöríteni a H264 kodek a legjobb. Azt hogy mekkorára akarod a felbontást állítani illetve mennyivel akarod kisebb méretűre csinálni azt te tudod.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
#65675776 #1887 üzenetére
Pedig segített. Nem tudom, hogy az mkv-kat miért nem szereti, pedig minden fent van hozzá.
Az átkódolt AVI-t pedig szépen kinyitja és tudok vele dolgozni.A forrás MKV olyan, hogy az angol hangsáv mellé tennék magyar hangsávot is a későbbiekben. A magyar forrás pedig több részből áll majd össze.
Hogy jól rá tudjam tenni, ahhoz ugyanolyan hosszú részletekre kellene szétszedni az MKV forrást majd ha az egyes részekre feltettem a hangot, akkor összefűzni.
Mivel a VDmod nem nyitja az MKV-t, ezért azt átkódolom AVI-ba, megcsinálom vele ugyanazt amit az MKV-val akartam majd a kész videóról leveszem a kész hangot és azt felmuxolom a forrás MKV-ra.
Máshogy nem tudom elképzelni.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
Hali!
Miért van az, hogy ha egy mkv fájlt akarok VirtualDubMod-dal kinyitni akkor beimportálás után azonnal összeomlik?
MediaInfo-val megnéztem a fájlt és felraktam a kodeket amivel tömörítették, de a hiba ugyanaz.Valakinek tipp?
Előre is köszönöm!
Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest