- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
joecontra #1903 üzenetére
Az azért vicc ha az x.264 nem létezik x64 verzióban. Mondjuk már attól is csuklik az ember, hogy nincs belőle hivatalos bináris (a'la XviD). Így meg aztán arra sincs garancia, hogy a többféle verzió ugyan úgy normális stream-et produkál. Nesze neked kompatibilitás. Aztán csodálkoznak az emberek, hogy egyes x.264-be tömörített videoknál nem működik a DXVA, így a proci ezerszer nagyobb fogyasztás mellett kénytelen dekódolni a video-t... Szánalom.
-
gabo9201
senior tag
válasz
joecontra #1901 üzenetére
Köszi!
A videó infót a TheKmplayer médiainfójánál szoktam megnézni gondolom az is megteszi
Most feltettem ezt a h264-es codecet amit küldtél, de a VirtualDub még nem jeleníti meg. Valahol hozzá kellene adnom?
-
gabo9201
senior tag
válasz
joecontra #1897 üzenetére
Na ezt még én sem tudom
Viccet félretéve minden megoldás érdekel. Most találtam egy ilyet és fel is tettem. Így már megjelent a listában az Xvid is.
Lehet, hogy ez már megfelelő is nekem, még nem próbáltam ki milyen minőségben, milyen hatékonysággal és sebességgel dolgozik.
Az lenne a jó ha tudnátok valami olyan codec-et ajánlani ami lehetőleg képes 4 magot kihasználni (tehát viszonylag gyors) jó minőséget csinál lehetőleg minél kisebb méretben.
Persze azt tudom, hogy mindhárom dolog nem igazán szokott egyszerre teljesülni, csak valami olyan kellene ami jó kompromisszum a dolgok között.Egyébként Fraps-al felvett FullHD játék tömörítésére kellene.
-
liksoft
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Revolut
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- Death Stranding (PC)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest