- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
detroitrw #2044 üzenetére
Na ... asszem működik. Legalábbis megnyitni sikerült ... ezt írtam be az AVS-be: FFMpegSource2("PATH\video.flv", atrack=-1) => gugliztam
Viszont azt továbbra sem tudom, van-e ily módon lehetőség összeilleszteni 2 FLV-t?! Erre esetleg van vmilyen script-es megoldás?
Nagyon köszi!
-
Forza_JUVE
aktív tag
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
detroitrw #2041 üzenetére
Köszi a segítséget, és liksoft Neked is.
Ha az FLV to AVI converterrel csinálom, akkor az új avi fájl elején még jó a hang, a végén már 17 mp-el csúszik ... ennyivel ér előbb véget a hang, mint a kép. (a kép hossza 55:27)AviSynth 2.5 telepítve van, de ez az AVS kiterjesztésű fájl nem akaródzik működni. Ezt le tudnád még 1x írni.
Szóval kreáltam egy flv.avs fájlt, de mit írjak bele pontosan és a VirtualDub mappán belül hova másoljam??Köszi
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
FLV videofájlok szerkesztésében kérnék 1 kis segítséget. A szándékom egyszerű, de nem sikerült még eredményre jutnom ... 2 db flv videofájlt szeretnék egybefűzni.
Amolyan "Direct stream copy"-s megoldásra gondoltam, mint pl. 2 egyforma avi fájl esetében, csak sajnos ezt a formátumot nem nyitja a VirtualDub-om, pedig szedtem le AAC plugint.Így néznek ki az flv-k:
Video
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Main@L3.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 3 frames
Duration : 55mn 27s
Bit rate mode : Constant
Nominal bit rate : 1 050 Kbps
Width : 620 pixels
Height : 348 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 29.970 fps
Standard : NTSC
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.162Audio
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : Yes
Format settings, PS : No
Duration : 55mn 27s
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 44.1 KHz
Bit depth : 16 bitsOdáig már eljutottam, hogy egy SUPER (C) nevű flv editorral szétszedtem a képet és a hangot ... képből XviD-el avit, a hangból Audacity segítségével mp3-at gyártottam, majd VirtualDub-al egymásra tettem őket ... de sajnos elég komoly csúszás lett a hangban, a fájl vége felé.
Ha vkinek vmi ötlete van, megköszönném.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- PlayStation 4
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest