Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
-
-
dethroner
veterán
válasz
liksoft #2016 üzenetére
ÁÁ, srácok kicsit részletesebben. Nagyon nem vagyok otthon ebben a témában. Eddigi kapcsolatom a virtualdub-al annyi volt, hogy bizonyos avi fájlokat nem olvas be házimozim. Na, eddig ezekben a videót konvertáltam át xvid mpeg 4-be. De ennyi, ehhez meg nem kellett túl nagy ész.
De most volt egy film, amit sehol máshol nem leltem fel. A film 13 részre van szedve és néhány rész még külön kétfelé vágva. A kettévágott részeket gond és hiba nélkül tudom összefűzni. De a többi összefűzés nem megy -
dethroner
veterán
Virtualdub 1.9.11 szerintem azért nem talált nálam xvid codec-et, mert a program 64 bites verziójával próbálkoztam. A 32 bites látja az avi fájlokat. De továbbra sem értem hogy az összefűzés után miért csúszik a hang. És most ennél a változatnál már a direct stream copy-nál miért csinál 10X akkor fájlt, mint az a kettő, amiből készül?
-
dethroner
veterán
A segítségetek kérném, mert már a hajam tépem. Youtube-ról leszedtem egy több részből álló videót. Össze akartam fűzni őket, de a magyar 1.5.4-es program azt írta, nem tudja összefűzni, mivel "cannot append segment the audio streams have different sampling rates" . Ennek a magyar verziónak nincs külön audio beállítási része, ezért videó tömörítés opciónál kiválasztottam hogy az xvid mpeg4 codec alatt tömörítse újra, és így az összes részt átkonvertáltam. Elkezdtem a részeket összefűzni, de az egyesítés után a hozzáadott részben csúszni kezdett a hang, pedig minden részt külön-külön minden rész tökéletes volt.
Próbálkoztam az 1.9.11-es virtualdub-bal is, de az meg nem talál a kitömörítéshez codec-et, holott K-lite codecpack fent van. Mi a francot csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest