- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz
pibácsi #2218 üzenetére
Az első program amit írtál, az nagyon bejött, de valamiért nem veszi át a teljes dideó anyagot. Pl 60 perc van felvéve, de csak 25 percet vesz át. Utána újra kezdi a számozást. Lehet kivették két felvétel között a kazettát a kamerából és ez megzavarja a programot. Nem tudod, hol lehet beállítani, hogy egyben megállás nélkül vegye át a kazit?
Amit másodszorra linkeltél CaptureFlux 5.2.3 . Ez is jó lenne, de nem találom hol lehetne beállítani a dátumot és időt
v6.0.5.0 erre nem dobott találatot a google
-
Aureal
őstag
válasz
pibácsi #2185 üzenetére
Köszönöm szépen!
Hallottam már ezekről a progikról, de csak az Xmediat használtam régebben telefonra kisebb videókat konvertálni. Sajna a mai formátumoktól rögtön összeomlik nálam és hát elég lassan is dolgozott mondjuk a Vdub-hoz képest pl. xvid/avi anyagnál. Utána AnyVideoConvertert is használtam erre, csak ott meg kép-hang csúszások voltak. A cimborám ajánlotta nemrég a Freemake progit, az nagyjából tűrhető, csak hülye GUI-ja van és ő is lassan konvertál sajna, de viszonylag ritkán kell. A Vdub viszont jó kis pörgős vágó progi, azt szeretem. Akkor Avidemuxszal áttesszük ha megy aviba, hátha úgy már megeszi a Vdub is... -
-
válasz
pibácsi #2059 üzenetére
én csak azt nem értem mikor tűnik már el a virtualdubmod a köztudatból!
az egy ősrégi verzió, mellesleg annak van "saját" avisynth-e így amiket telepítesz azokat lefogadom nem is használja!szal tessék letölteni innen egy verziót és boldogan használni
nem véletlenül írtam hogy én a Vmod-ot nem használom pont ezek miatt, az tény hogy van 1-2 jó funkciója de nem ér fel a mostani virtualdub verziókhoz -
-
-
válasz
pibácsi #2052 üzenetére
Szia!
én a mpeg, mp4, flv -hez leginkább a ffms-2.17-cplugin.7z -et használom. De sokszor az alap DirectShow is megnyitja
Persze ebbe is akad olyan hogy nem tudja lekezelni a videót (valszeg a videó kompatibilitási problémái miatt) ...
ha ezt kicsomagolva berakod az AviSynth 2.5\plugins\ mappába (persze elötte töröld a másik ffm fájlokat) akkor onnantól egy egyszerű parancssal tudod behivatni a dekódolót:
FFmpegSource("x:\bemenet.kit", vtrack = -1, atrack = -1)nem tudom az avisynth-ből melyik van telepítve de én ezt ajánlom AviSynth 2.6.0 alpha 3
ill. itt szokták frissíteni a avisynth.dll -t, hátha ennek a cseréje is majd segítalap codec amit használok az a k-lite mega csomag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest