- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz
pibácsi #2218 üzenetére
Az első program amit írtál, az nagyon bejött, de valamiért nem veszi át a teljes dideó anyagot. Pl 60 perc van felvéve, de csak 25 percet vesz át. Utána újra kezdi a számozást. Lehet kivették két felvétel között a kazettát a kamerából és ez megzavarja a programot. Nem tudod, hol lehet beállítani, hogy egyben megállás nélkül vegye át a kazit?
Amit másodszorra linkeltél CaptureFlux 5.2.3 . Ez is jó lenne, de nem találom hol lehetne beállítani a dátumot és időt
v6.0.5.0 erre nem dobott találatot a google
-
Aureal
őstag
válasz
pibácsi #2185 üzenetére
Köszönöm szépen!
Hallottam már ezekről a progikról, de csak az Xmediat használtam régebben telefonra kisebb videókat konvertálni. Sajna a mai formátumoktól rögtön összeomlik nálam és hát elég lassan is dolgozott mondjuk a Vdub-hoz képest pl. xvid/avi anyagnál. Utána AnyVideoConvertert is használtam erre, csak ott meg kép-hang csúszások voltak. A cimborám ajánlotta nemrég a Freemake progit, az nagyjából tűrhető, csak hülye GUI-ja van és ő is lassan konvertál sajna, de viszonylag ritkán kell. A Vdub viszont jó kis pörgős vágó progi, azt szeretem. Akkor Avidemuxszal áttesszük ha megy aviba, hátha úgy már megeszi a Vdub is... -
-
válasz
pibácsi #2059 üzenetére
én csak azt nem értem mikor tűnik már el a virtualdubmod a köztudatból!
az egy ősrégi verzió, mellesleg annak van "saját" avisynth-e így amiket telepítesz azokat lefogadom nem is használja!szal tessék letölteni innen egy verziót és boldogan használni
nem véletlenül írtam hogy én a Vmod-ot nem használom pont ezek miatt, az tény hogy van 1-2 jó funkciója de nem ér fel a mostani virtualdub verziókhoz -
-
-
válasz
pibácsi #2052 üzenetére
Szia!
én a mpeg, mp4, flv -hez leginkább a ffms-2.17-cplugin.7z -et használom. De sokszor az alap DirectShow is megnyitja
Persze ebbe is akad olyan hogy nem tudja lekezelni a videót (valszeg a videó kompatibilitási problémái miatt) ...
ha ezt kicsomagolva berakod az AviSynth 2.5\plugins\ mappába (persze elötte töröld a másik ffm fájlokat) akkor onnantól egy egyszerű parancssal tudod behivatni a dekódolót:
FFmpegSource("x:\bemenet.kit", vtrack = -1, atrack = -1)nem tudom az avisynth-ből melyik van telepítve de én ezt ajánlom AviSynth 2.6.0 alpha 3
ill. itt szokták frissíteni a avisynth.dll -t, hátha ennek a cseréje is majd segítalap codec amit használok az a k-lite mega csomag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Witcher topik
- Battlefield 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G1, i5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 G2, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest