Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
upszilon #1798 üzenetére
Hali!
Nem tetszik. Ha eléggé erősre teszem a szűrést, akkor keni a képet, és a 3D szűrés és mozgás figyelése miatt egy kar lassú mozgása olyan, hogy "külön megy" a kéz, és a könyök. Csak egy bizonyos mozdulat-távolság után mozdít a szűrő is.
DFN, Temporal, 3D kombinációkkal ugyanez kihozható, és nincs pixel "lemaradás" mozgásnál.
Ha másik editor is kell, akkor megy a dolog, mert lágy szűrés és iszonyat erős lemegy egész filmre (2 kópia készül), és vízszintes képátmenet vágással összerakható a két kópia. Csak ezt egy menetben szeretném.
-
Thome
veterán
válasz
upszilon #1802 üzenetére
Természetesen értem mit mondasz, Kb ugyanez a Photoshop is, illetve az Aftereffects is, csak hogy az Adobe példájánál maradjunk, csak azért kérdezem ezt a témát, hogy hátha lelek valamilyen tutorialt, ami alapján elindulhatok!
Aztán ha találtam valamit, onnantól kezdve kísérletezgetni, próbálkozni tudok!
Köszönöm a segítséged, belefogok, tanulom, aztán meglátom mi sül ki belőle!
Üdv,
Thome -
Thome
veterán
válasz
upszilon #1800 üzenetére
Köszönöm a bőven kifejtett válaszod, hasznomra volt!
Van itthon egy 10.04-es ubuntu úgy is, feldobom, és megszerkesztem.De még egy kérdésem lenne!
Hogy keressek rá erre a szerkesztésre? Saját kútfőből, pláne ha még angol is, soha nem jövök rá. Tehát az a kérdésem, hogy mi ennek a neve? "footage" vagy mi lehet, mert fogalmam sincs.A válaszod(/válaszotok) előre is köszönöm!
Üdv,
Thome -
liksoft
nagyúr
válasz
upszilon #1796 üzenetére
Köszi, megnézem. Nekem a kép teljes alján van 20-30 pixel magasságig erős zaj, mert a régi felvételt már máshogy nem lehetett digizni. Így ott iszonyú milyen kavalkád van, de erős 3D szűréssel ha nem is éles, de legalább nem annyira zavaró.
Hogy ez mennyire lesz használható, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest