- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2202 üzenetére
[link] Én is nemrég kaptam ezt a linket. Sok sikert!
-
pibácsi
senior tag
válasz
MaxxDamage #2202 üzenetére
Szia luimapeiz!
Korábban kisérleteztem több módszerrel (több szoftverrel) a logó eltávolítására, írtam is egy összefoglalót, de elég hosszú (majdnem 2 oldal A4-ben), úgyhogy privátba mellékelem neked. Minden esetre az biztos, hogy valamennyi homály marad a logó helyén amit már nem tudsz eltüntetni. Bár a minta alapján elég jól sikerűlt.Üdv. Pibácsi
-
liksoft
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2200 üzenetére
-
liksoft
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2198 üzenetére
Alakul ez....
-
liksoft
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2196 üzenetére
Mert NEM 64 bites változatú, hanem 32-es! A megfelelő verziót kell a Virtualdub-ból és a kodekből meg az OS-ből is párosítani. Ebben a párosításban hogyan jutsz előre, sajnos Neked kell kisakkoznod.
-
liksoft
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2194 üzenetére
Szia!
[link] Szerintem itt megtalálod. A "plugins" könyvtárba másolva a Virtualdub alatt a filterek között meg fog jelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest