- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Sajnos tényleg csak a KF-nél lehet vágni.
1. Betöltöd a kívánt file-t. File , Open Video File...
2. Video , Direct stream copy
3. Audio , Direct stream copy
4. A nem kívánt jelenet elejére ugrasz .....KF-re kell állni.
5. Home gomb megnyomása : kijelöli a képkockát.
6. A kivágni kívánt jelenet utáni KF-et megkeresed.
7. Ha megvan akkor a nyíl billentyűvel ( balra ) visszalépsz 1-et.
8. END billenytűvel kijelölöd a kockát.
9. A kijelölt szakasz törléséhez : DEL billenytű leütése.
10 ...ha mindent jól csináltál akkor mentés : File , Save old format avi.
Annó mikor rögzítettem ( VirtualDub-bal, VIVO-s VGA-val ) én is adást a tv-ből akkor még 352*288-as felbontáson real-time XviD-el tömörítve 2-3 napi folyamatos felvételt csináltam. Leginkább az HBO-ról.
Ezt a kapott anyagot vagdostam szét ezen a módon.
Ha emlékeim nem csalnak akkor volt a kodekben egy olyan beállítás ,hogy ha bizonyos szint felett változik a kép tartalma akkor az automatikusan KF-m lett !Így könnyebb volt vágni is.
-
Balinov
titán
szia, nezd at a vdub doksiat, de ugy emlekszem a keyframe-ket enkodolasnal kell megadni, szoval lehet, hogy csak KF-nel tudsz vagni, mert nem lehet utolag hozzaadni a videohoz kf-t. Anno mikor tunerrel vettem fel tv-bol belefutottam en is ebbe, konkretan reklamok kivagasanal, es inkabb megadtam a kodeknek, hogy 25kockankent legyen kf.
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Mert egymástól függő képkockák vannak benne. A "kulcskép" az alap amiből kiindul, és utána másodpercekig csak az előző képhez képesti különbséget rögzíti. Így ilyen vágásnál a kezdeti pozíció kulcskép (kulcskocka / keyframe) kell, hogy legyen. Az alsó sorban találsz sárga kulcsos gombot. Azzal ugorj egyet. Itt van a következő valós átszerkesztés nélküli kezdeti pozíció. Ha jó hagyd meg, ha nem, az első rész újraszerkesztendő. Sőt, a hangot sem célszerű össze vissza vagdosni. Ezért jó, ha megmarad a nyers változat, mert onnan sokkal könnyebb vagdosni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged