- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hutziu
csendes tag
Olyan hogy advanced mód hol lehet találni?
-
hutziu
csendes tag
Megnéztem minden lehetséges módot de így is úgyis csúszik a hang, Elindítottam egyszerre a 2 filmet és azt vettem észre, hogy alapba az angol verziót lassabban vetíti mint a szinkronosat. Gondolom így akkor nem is lehet szinkronizálni
-
hutziu
csendes tag
így már jó csak a virtualdubmodban voltam, ott meg nincs ilyen menü. köszönöm a segítséget kipróbálom
-
hutziu
csendes tag
a direct stream copyt beállítottam és wavban rendeltem hozzá, de így is csúszik. Részletesen nem tudnád leírni, ha megkérlek. Ez az első próbálkozásom, hogy angol filmhez magyar hangot rendelek hozzá. Előre is köszönöm
-
hutziu
csendes tag
Sziasztok!
A következő gondom lenne:
Letöltöttem egy szinkronizált filmet (tvrip m2-ről). Ugyanezt a filmet letöltöttem angolul dvdrip-est. A szinkronosnak a hangját levettem virtualdubbal. majd elmentettem wavba, amit átneveztem mp3-ra (csak simán átírtam). Az mp3 file-ból levágtam az elejét mert az angol verzióban nem volt ilyen filmstúdiós logó az elején. Ezt neroval csináltam. Majd az angol filmet és a magyar szinkronos hangot virtualdubmoddal egyesítettem. A gond itt kezdődött csúszik a hang a képhez képest. 5-10 mpercet. Alapba is a hang 1:29:21 perc volt a film meg 1:33:32. A két filmnek ugyanott van vége tehát nem azzal van a baj hogy a vége feliratok miatt hosszabb az egyik.Segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest