Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
gabo9201 #2140 üzenetére
Vagyis: File menüpont / Queue batch operation / Bath wizard....
Nem egyszerűbb?
Viszont köszönöm, ezt nem ismertem. Én eddig file-onként szerkesztettem, mert mindegyik optimalizálását külön végeztem, és utána itt a Save AVI -val tettem a sorba. A batch a teljesen azonos file-ok esetén lehet jó. Erre csak formátum váltásakor látok esélyt. Pl: kisebb méretre szerkesztéskor, arány megváltoztatásakor...
-
detroitrw
addikt
válasz
gabo9201 #2021 üzenetére
csinálj neki avisynth utasítást
megui/tools/AVS script creator
persze kell neki telepített avisynth iss ha készen a fájl akkor máris bele lehet rakni a virtualdub-ba
annyi hogy alapból blokkolja a hangot (szal átírod az AVS fájlba a false-t true-ra
)
(#2020) dethroner:
amint közös nevezőre kerülnek sikerülni fog az összefűzés -
joecontra
addikt
válasz
gabo9201 #1906 üzenetére
Hali!
Ha bitráta alapján akarsz konvertálni akkor a "Single pass - bitrate-based (ABR)"-t válaszd. Utána írd be, hogy milyen bitrátával szeretnéd konvertálni.
A többit nem kell variálni, azokat hagyd default-on.A felbontást nem a kodekben, hanem a VDub menüben "Video" > "Filters..." -> "Add" -> "Resize" pontban kell állítani.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
gabo9201 #1900 üzenetére
A konvertáláshoz a MediaInfo progival nézd meg az egyes konvertálandó videók bitrátáját. Aztán ha pl. fele akkora kimeneti videót akarsz, az akkor az eredeti videó bitrátájának a felét állítsd be a kodekben.
Ezzel együtt a felbontást is csökkentheted hogy a képkocka/bitráta arány nagyjából megmaradjon.Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
gabo9201 #1898 üzenetére
Hali!
Tömöríteni a H264 kodek a legjobb. Azt hogy mekkorára akarod a felbontást állítani illetve mennyivel akarod kisebb méretűre csinálni azt te tudod.
Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mini-ITX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Táp ventilátor csere
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged