Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
dbius
veterán
Nem tudja vki, hogy ennek a screenshotnak a jobb oldalán lévő cuccok mik pontosan?? Hogyan lehetne ugyanezt elérni? (screenlet, gdesklet, dockapp vagy mi fene??) [link]
ubuntuforum-on találtam, írtam is a srácnak pü-t, de nem válaszolt... (még, de remélem fog Ő is...)
Pontosan azon fáradozok egy ideje, hogy valami hasonlót tudjak az asztalra helyezni, ráadásul ami ezen a screenshoton van, tökéletes lenne, de nekem eddig nem sikerült... (gdesklet nem működik megfelelően, screenletek között nincs ennyi minden, és nem lehet túl jól konfigolni őket)
Pár dolgot össze tudok hozni screenletekkel, de ez sokkal jobban tetszik...
Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest