Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
dbius
veterán
Nem tudja vki, hogy ennek a screenshotnak a jobb oldalán lévő cuccok mik pontosan?? Hogyan lehetne ugyanezt elérni? (screenlet, gdesklet, dockapp vagy mi fene??) [link]
ubuntuforum-on találtam, írtam is a srácnak pü-t, de nem válaszolt... (még, de remélem fog Ő is...)
Pontosan azon fáradozok egy ideje, hogy valami hasonlót tudjak az asztalra helyezni, ráadásul ami ezen a screenshoton van, tökéletes lenne, de nekem eddig nem sikerült... (gdesklet nem működik megfelelően, screenletek között nincs ennyi minden, és nem lehet túl jól konfigolni őket)
Pár dolgot össze tudok hozni screenletekkel, de ez sokkal jobban tetszik...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest