- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
operator10 #2297 üzenetére
DRM-es? ha jól tudom, az Linux alatt sajna még mindig nem OK, előbb le kell szedni róla a védelmet egy vindózos toollal
MOD: most akkor nem megy vagy ronda?
van jópár codec, az mplayer -vc help paranccsal kilistázhatod őket,
próbálj végig egy-kettőt, hátha -
operator10
senior tag
Sem Mplayer, sem Vlc, sem Totem. W32 cuccok fentvannak. hang abszolut nincs, a kép meg , szóval olyan"kockás", Szétfolyt". Minden más formátumot játszanak csak ezt nem. Persze hogy nagyon fontos lenne látnom
-
Sianis
addikt
válasz
operator10 #2290 üzenetére
Totemmel próbáltad már megnyitni? Alkalamzások - > Hang és videó - > Médialejátszó. És ha valamit kiír, akkor azt tessék ám elolvasni!
Sianis
-
ngabor2
nagyúr
válasz
operator10 #2290 üzenetére
mplayer?
krazi: érezhetően, vagy mérhetően? nem mindegy...
-
krazi
csendes tag
Ez érdekes, az opera érezhetően gyorsabb a firefoxnál ubuntu alatt...
Tudja valaki, hogy ez hogy lehet?Amióta a vlc-t feltettem nekem lejátszik mindent bár wmv-t még nem próbáltam...
-
operator10
senior tag
Üdv
WMW-t mivel, hogyan tudnék Gutsy alatt megnézni? Már az összes felelhető kodeket feltettem, de se kép, se hang -
Conqueror08
csendes tag
Live- on ismerkedem a rendszerrel, de az intenet kurva lassú 3-4 perc mire betölt egy oldalt.
Miért lehet ez? -
Rickenstein
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Forest_roby #2282 üzenetére
asszem default kernelt használtam hozzá, hiba nélkül. hogy a default és az i386 között mi a különbség, nem tudom.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Forest_roby #2279 üzenetére
tudom, hogy nem vigasztal, de én jóideig a64 x2-vel nyomtam a gépet, ilyen probléma nem jött elő.
viszont 1 rossz pont a 7.10-nek: 1.33GHz-es procc, 256MB ram... és már kb. 10 perce teker a telepítés első lépésénél
oké, hogynem egy erőmű, de akkoris. a 7.04 felkúszott elég hamar. elég szomorú, hogy ennyire el-windowsosodik, kénytelen leszek visszatérni a debianhoz.
a másik kérdésem: hogy lehet kiiktatni az automatikus cd-mountolást 7.04 (kubuntu) alól? beteszek egy lemezt, egyből megfogja, feldobja az ablakot, hogy mit szeretnék csinálni. legszívesebben kisbaltával szétverni annak a fejét, aki ezt a baromságot beletette, de ez nincs az opciók között. végigtúrtam a kde beállításait, semmit nem találtam.
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Van egy AMD -s gepem, rajta egy ubuntuval, nem igazan mukodott jol, de ez a hsz segitett: [link]
Gondolom vmi kernel hianyossag okozza a problemat.A kerdesem az lenne, hogy az uj 7.10 -es ubuntu kernelben javitottak -e ezt a hibat v. meg mindig megvan?
Elore is koszi!
Forest
-
krazi
csendes tag
válasz
Rickenstein #2274 üzenetére
Köszi a segítséget, kipróbáltam müxik.
Most kezdtem a linuxozást, egyelőre próbálgatom.. ha van valami majd még kérdezek...
-
ngabor2
nagyúr
érintőleges téma... valaki rendelt már a canonical webshoptól? még nem igazán merültem bele, de magyarországra szállítanak? egy sapka, meg egy bögre kellene, de gondolom ha többen rendelnénk, akkor olcsóbban kijöhetne (szállítási költség mindenképp...)
-
Rickenstein
senior tag
Juteszembe: Az asztali effekteket működésre bírhatod, ha telepíted az XGL-t:
Rendszer -> adminisztráció -> synaptic csomagkezelő . Keresőbe beírni "xgl" és kijelölni telepítésre az xserver-xgl csomagot. Elfogadás (még két csomag települ) és telepítés. Üzenet fog jönni a rendszertől, hogy újraindítás után a xgl szerver fog futni, és ha nem müxik, akkor mit kell tenni ellene. Írd fel, aztán indítsd újra a rendszert...
-
Rickenstein
senior tag
Nos miért is lehet lassabb?
Boot-nál az XP még javában töltöget, amikor feldobja a bejelentkező képernyőt. Ennek az az eredménye, hogy ugyan hamarabb megkapod a munkaasztalt, viszont utána még egy jó ideig használhatatlanul lassú a rendszer a további töltögetéstől.
Ezzel szemben az Ubuntu mikor kirakja a bejelentkező képernyőt, gyakorlatilag szinte mindent betöltött már, így bejelentkezés után egyből használható lesz a rendszer.Miért tűnik gyorsabbnak 1-2 program indítása XP alatt? Leginkább azért, mert a Windows mindent gyorsítótárba rak. Az eredmény min. 400-500 mega lefoglalt memória, folyamatosan csörgő winyó, jó sok virtuális memória használat.
Ezzel szemben Az Ubuntu használ alapból vagy 100-150 mega memóriát 0 virtuális memóriával és user inaktivítás esetén nem recsegteti feleslegesen a HDD-nket.Egyébként nem gyenge a géped hozzá. Az én notimon pl. villámgyorsak az asztali effektek: PentiumM 1.2GHz, ATI Radeon 7500, 512MB RAM
Az asztali effektek azért nem működnek nállad, mert ATI (AMD) bácsi b@szik kiadni egy rendes Linux-os drivert és a 9550-hez nincs még normális opendriver. -
krazi
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem egy gépre a 7.10-es ubuntut és érezhetően lassabb a rendszer az xp-nél (először használok linuxot)
Az lehet hogy a vas gyenge hozzá? (512 ram, ati 9550 vga) Illetve a grafikus effektek sem működnek...
-
pitipeti
csendes tag
válasz
Viktor X #2268 üzenetére
Beírtad az etc/modules végére az ndiswrappert?
Egyébként nagyon erősen gondolkodom azon, hogy visszarakom a feistyt, mert amiért nagyon vártam a gutsyt, azok közül szinte semmi nem működik.
Compiz -> NO
WIFI -> NO
Fejlettebb energiagazdálkoádás -> Muhaha (A felfüggesztés gombra csontra fagy az egész. Amikor meg telepről használom a notit és már úgy gondolom, hogy lassan le fog merülni, rádugom a töltőre, ekkor kiírja, hogy a telep teljesen fel van töltve. Hát jól továbbfejlesztették.Én virtulaboxra próbáltam XP-t telepíteni, de az XP telepítője már az elején elszáll. Pl. ez is simán ment feisty alatt.
Szóval ez nem az az ubuntu amit annó megszerettem.
-
Viktor X
tag
Újratelepítettem az egészet és most már megy a comize is, igaz nem mindig tökéletes, mert néha az ablakok "meghülyülnek" és össze vissza pattognak az asztalon... De már meg is untam (pláne hogy a hűtésem hangosabban dolgozik miatta) és már ki van kapcsolva. Viszont van pár progi ami nem megy nekem 7.10 alatt, viszont 7.04-ben ment. Ilyen a:
Google Earth ami betöltés közbe megakad a proci 100%-on megy és nem történik semmi akármeddig várok
Vmware workstation ami megjelenik a tálcán és ~30 másodperc múlva eltűnik és onnantól semmi.
pitipeti: hogy használod a wifi-t? Én kipróbáltam azzal ami a zárt meghajtók között van, először nagyon boldog voltam mert nem kell ki-be kapcsolgatni mikor bekapcsolom a gépet egyszerüen csak megy csatlakozik ahogy a nagykönyvben meg van írva. Cserében viszont lassú (512 kb/s ). Ekkor kikapcsoltam és felraktam az ndiswrapper-est ami gyors ( 2000-2500 kb/s ) viszont már a kibekapcsolás nem elég neki, minden indítás után újjra be kell tölteni ( modprobe ndiswrapper és depmod -a )
Valamint mikrofont nekem még nem sikerült beüzemelnem még és a kártyaolvasóm is csak SD-ket olvas XD-t nem. Ezekkel te hogy állsz?
-
doc
nagyúr
válasz
Conqueror08 #2264 üzenetére
ha feltelepíted, a /boot/grub/menu.lst file-ba kell beírnod a noapic paramétert, ugyanúgy mint a bootolásnál
-
Conqueror08
csendes tag
válasz
operator10 #2265 üzenetére
A kofig a következő : Gigabyte GA-M59SLI-S4, AMD X2 5600, 2G RAM, NV 8600GTS 256MB
-
operator10
senior tag
válasz
Conqueror08 #2261 üzenetére
Milyen gépre telepíted? Nálam notebook-on akkor volt hasonló(napokat szívtam vele), szóval, telepítésnél ne a VGA módon hagyd. Nekem így tökéletesen települt.
-
Conqueror08
csendes tag
Sikerrel jártam!
Visszatértem a 7.04 32bit-hez és noapic módban indítottam el. És elindult!
A 7.10 64-es változatnál ez nem működött, teljesen elhalt az egész.Most majd megpróbálom a 7.10 32-es verziónál is ezt.
De ha fel telepítem, akkor hogyan tudom noapicban elindítani majd?Az egész úgy kezdődött, hogy a Wubi-val telepítettem fel Vistára, de boot után kernel panic.
Szokásos noapicra hivatkozás. Csak akkor már nem tudok beirni semmit sem. -
doc
nagyúr
válasz
Conqueror08 #2261 üzenetére
akkor csak annyit kell tenned valószínűleg, hogy a telepítőt a noapic vagy noacpi paraméterrel indítod (talán F6 a bootképernyőn?), vagyis simán írd a sor mögé space-szel elválasztva
-
zoltanz
nagyúr
Most telpítem majd az Ubuntu Kiwi 7.10 Release Candidate verziót igaz nekem az ablakkezelőben jobban bejön a Xfce-es Ubuntu Mint és gyorsabb is, csak jól jöhet, vannak tapasztalatok?
-
Conqueror08
csendes tag
Kiírás előtt leellnőriztem a 64-es változatot. A probléma továbbra is fennáll csak nem fekete a képernyő, hanem a következő üzenettel leáll:
kernel alive
kernel direct mapping tables up to 100000000 @ 8000-d000Korábban próbálkoztam a 7.04 32 bit-tel, de ott az volt a hibaüzenet, hogy: kernel panic........... és valami APIC-ra hivatkozott.
Ezért próbálkoztam most a 64-es változattal. -
doc
nagyúr
válasz
Conqueror08 #2255 üzenetére
próbáld ki a 32 bites verziót, a 64-es van hogy nem megy
ha esetleg a 32 bites sem megy rendesen, akkor az előző veriziót, a 7.04-et
és persze ahogy mondták, kiírás előtt ellenőrizd le az image-et -
nyúlon_túl
csendes tag
-
nyúlon_túl
csendes tag
letöltési oldalon van egy összeg. te beirod, hogy md5sum vmi.iso - és összehasonlítod a kettőt - ha különbözik rossz....egyébként man md5sum és mindent tudsz
-
Conqueror08
csendes tag
válasz
nyúlon_túl #2256 üzenetére
Azt hogyan kell csinálni?
-
nyúlon_túl
csendes tag
mielőtt kiírod a lemezt érdemes ellenőrizni az ellenőrző összeget (md5sum)
-
Conqueror08
csendes tag
Sziasztok!
Live üzemmódban szeretném kipróbálni a desktop 7.10 amd64 változatot.
De a CD indítása után, majd a kernel betöltése után fekete a képernyő és nem csinál semmit sem.
A kofig a következő : Gigabyte GA-M59SLI-S4, AMD X2 5600, 2G RAM, NV 8600GTS 256MBMit tudtok tanácsolni?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
pitipeti
csendes tag
Köszi mindenkinek.
Mindegyiket ki fogom próbálni. -
cobrakigyo
tag
Feltetem az uj ubit 7.10-et.Minden rendbe van csak
)
Amikor telepitetem volt benne egy plussz winyo amin egy xp volt.De ezt a winyot kivettem a telepités végén és nem akar rendesen elindulni.Karakteres képernyö jön be root felhastználoval majd ctrl+alt+del és betölti a felhasználot.
Valakit tudja hol kell piszkálodni?
Estleg xorg.conf kelene átszerkeszteni?
Boot menüt? -
sghc_toma
senior tag
banyek.. meg van nyitva egy opera meg egy evince, egyszercsak hibaüzenet, hogy a Hangerőszabályozó meghalt.. azóta nem jelennek meg a Desktop ikonok és a háttérkép.. sajna csak este zh után tudok vele foglalkozni.. bosszantó...
-
doc
nagyúr
-
pitipeti
csendes tag
Az az igényem, hogy működjön,
Megbízhatóan, stabilan.
A gFTP folyamatosan leakadt nálam. Az első 6-7 letöltött fájl után kiírta, hogy nem tud hozzáférni a könyvtárhoz meg nem jó a jelszó, amit azért nem értettem, mert ha az első néhány fájlt le tudta tölteni akkor a többit miért nem.
Majd ezt követően ugyanazokat a fájlokat simán letöltöttem az aria-val.
Aztán meguntam a gftp-t, ezért kérdeztelek titeket. -
pitipeti
csendes tag
Ti milyen ftp programot szoktatok használni?
-
GD
őstag
válasz
Major Major #2237 üzenetére
duplázott valamiérta hsz..
-
GD
őstag
válasz
Major Major #2237 üzenetére
két gépen is használok powernowd-t, eddig nem volt gond vele, bár az egyik debian..
-
Xantomas
őstag
válasz
pitipeti #2229 üzenetére
Nem szeretnéd megadni ezt honnan másoltad be?
Remélem van ott még pár ilyen okosság az ati driverrel kapcsolatban, mert már az idegeim örli egy éve, hogy nem találok megoldást arra hogy változtassam meg a képváltás idejét. A noti kijelzőjének nagy hibája, hogy bizonyos tartományban meghülyül, és kikapcsol. Ezt az xorg driverével nem teszi.Jó lenne még egy lista is a kapcsolóiról, amit még lehet állítani.
-
sghc_toma
senior tag
qwuertly (#2334): hmm, itt neked valami valahogy nagyon elszúródott a sources.list-edben.. legjobb ha lecseréled ennek a file-nak a tartalmát arra, amit Brutforsz írt..
GD (#2219): uppolom a kérdést, én is szeretném tudni.. bár én úgy vettem észre, hogy ugyanakkorák, csak mind a nyolc desktopom tartalmát az elsőre teszi...
Vladi (#2222): mv DesktopBackground /home/bed - egy próbát megér, hátha
-
Major Major
senior tag
válasz
cyanide #2025 üzenetére
Volna egy kis problémám, fagyogat egy 7.04 es ubunutu. A gép amin van egy FuSi A3667g, (egymagos turion, ati x700)
Tudom, hogy egy kicsit későn reagálok, de most csatlakoztam be a topicba. És kb eddig olvastam vissza
Szóval, ha eddig nem oldódott meg, és nem tettél fel mást, szerintem próbáld meg kikapcsolni a powernowd szolgáltatást, nekem az okozott fagyásokat A64 alatt. (Valami bug van benne, és Gutsy alatt sem javult meg)Gutsy frissítés tegnap hazavágta a rendszerem, de ma már egy friss telepítésen vagyok, és szinte minden úgy működik, ahogy kéne neki.
Azért csak szinte, mert a csh pl. segmentation fault-al állandóan elszállt. Kénytelen voltam egy régebbi (asszem Edgy-s) verziót feltenni.Hol lehet megnézni a restricted driverek verzióját? Vajon jól járnék, ha ati.com-ról letöltött drivert tennék fel? Ezzel a mostanival nem megy a compiz, csak ha a built-in-t használom, azzal meg a kártya nem mindent úgy csinál ahogy kéne neki.
Hirtelen asszem ennyi...
-
Brutforsz
senior tag
válasz
qwertly #2234 üzenetére
A sources.list-emet annak idején Sianis cikke alapján szerkesztettem, mert alapból tényleg kusza (Nálad szerintem a magyarázó szövegek okozzák a galibát). Az upgrade gyakorlatilag csak a verzióneveket cserélte, most így néz ki:
deb http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ gutsy main restricted universe multiverse
deb-src http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ gutsy main restricted universe multiverse
deb http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ gutsy-updates main restricted universe multiverse
deb-src http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ gutsy-updates main restricted universe multiverse
deb http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ gutsy-backports main restricted universe multiverse
deb-src http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ gutsy-backports main restricted universe multiverse
deb http://security.ubuntu.com/ubuntu gutsy-security main restricted universe multiverse
deb-src http://security.ubuntu.com/ubuntu gutsy-security main restricted universe multiverse -
pitipeti
csendes tag
válasz
blackmoto #2206 üzenetére
Olyasmit nem tapasztaltál, hogy video lejátszás közben 10 perc után elsötétedik a kép?
Megnéztem nem a képernyőkímélő a hibás és nem is az energiagazdálkodási funkciók. Nem tudom, hogy még mi az ami kikapcsolhatja a monitort.
De az a gyanum, hogy a compiz buherálás tett be ennek is mint a felfüggesztett módnak.
Ja és a betöltéskori fekete képernyőhöz kapcsolódóan ezt találtam:
Blank screen with some ATI hardware
People with ATI display adapters may get a blank screen when loading X due to the driver being unable to initialize certain hardware. Upstream is working on it, and hopefully we'll be able to release an update for 7.10 soon after the release. In the meantime, add 'Option "LVDSBiosNativeMode" "false"' to the driver section of xorg.conf. Bug #132716
-
qwertly
addikt
Aszt mondják,hogy a linux felhasználó barát nem lehet ki akasztani
[link]evel mit kezdhetek?
-
qwertly
addikt
Tudom lehet,hogy hülyességet kérdezek de nem értem ha más op.fizetös a dvd lejátszó akor a linuxon hogyan lehet legálisan ingyenes
.A LinDVD csak a mandriva powerpackba van legálisan.Mert eddig úgy tudtam,hogy a mpeg-2 codeké fizetni kell?Tehát a linuxnál miért nem?
-
-
-
qwertly
addikt
Sziasztok próbálkozom az linuxal,virtual pc tettem fel most a mandriva 2008 és az ubuntu 7.10.A mandriván nem volt gond az rpm fájlok telepitése az ubuntun pedig nem tudom feltelpiteni mert kiírja,hogy ismeretlen formátum mivel tudnám itt feltelepiteni?
-
GD
őstag
egyszerű elképzelésre keresem a megoldást:
gnome (gutsy) alatt azt szeretném ha a minden ablak (alkalmazások, megnyitás, mentés stb)
ott és akkorába nyílna meg mint ahogy utoljára nyújtottam a keretet és zártam be
ötlet? -
Sianis
addikt
válasz
dr_strange #2208 üzenetére
Erős na!
Sianis
-
blackmoto
senior tag
A friss telepítés utáni 3 perces !!!
boot-idő egy kicsit szíven ütött, ráadásul ugye fekete képernyővel a bejelentkezés-kezelőig. De második induláskor a menu.lst-bne nosplasht használva már gyors az elindulás. Viszont amitől az imént ledobta az agyam a láncot, az az, hogy az állítólag továbbfejlesztett energiagazdálkodás szépen taccsra merítette az akksit, és a gép leállt. Hiába volt beállítva, hogy gyengülő akksinál mit kell csinálnia, nem-igen foglalkozott vele.
A compizzal meg nem sok értelme van szenvedni, valóban baromi látványos, de gyakorlati haszna kevés van. Legalábbis kevesebb, mint amennyi a nyűg vele.
Egyébként a tálcán az értesítési terület ikonjai hajlamosak nálam átmenni színes pixelhalmazba... Persze lehet ez is hardver-függő.Egy pozitívat is tudok mondani. Az eddigi kb. 10-órás használat alatt fagyást még nem produkált - aminek nem tudnám az okát - viszont elég sok érdekességet lehet benne felfedezni, ahogy a forumokat olvasgatom.
Szerintem még erősen megfontolandó a Feisty upgrade-je erre. Főleg, ha nem csak hobbiból használ vki Linuxot/Ubuntut. -
peterszky
őstag
Gutsy alatt hogyan lehet beállítani, hogy a compiz automatikusan induljon el?
Nekem csak terminálból hajlandó elindulni. -
GD
őstag
szép ez a compiz meg a beryl, egy hétig gyönyörködik benne az ember, aztán rájön hogy teljesen fölösleges.. a több asztal úgyis az alaprendszer része, a többi meg csak látvány..
én mostanában mainpc-n a berylt is kikapcsolom, többek között a vnc miatt is, meg mert hirtelen egy-egy efektre meglöki a procit ami tök fölös..
maga a desktop-on végezhető munkához már annyira 2D-s az agyam hogy általában kattintás után jut eszembe a "könnyítő" efekt.. ami sokszor nem is gyorsabb, inkább csak szebb..laptopra meg eszem ágában sincs semmi ilyesmit használni..
sztem gondold át ,hogy van e rá szükséged és megéri e a szívást.. -
korcsi
veterán
Annyira nem szörnyű, csak az ember megszokott, beállított vmit, és akkor az nincs van helyette más az meg idő meg meló mire újra belövi az ember.
Nem tudja vki, hogy compiz alatt miért kell egy másodpercet várni mire felhoz a tálcáról egy ablakot a gép, de egy sima menünél is dettó ez van, és marha idegesítő, olyan mintha nem reagálna...
-
pitipeti
csendes tag
Én két gépre telepítettem eddig és mind a kettő tökéletes, pedig az egyik az munkahelyi, úgyhogy terhelve van rendesen.
Annyit vettem észre, hogy az asztali gépen synaptic tartalmazta az opera böngészőt a laptopon meg le kellett külön töltenem. Ez egy kicsit furi, mert mind a két gépet ugyanarról a CD-ről telepítettem, ráadásul egy napon is.
Na de ez legyen a legnagyobb bajom. -
doc
nagyúr
ahogy elnézem a postokat, ez a 7.10 nem lesz az Ubuntu-történelem legkedveltebb kiadása...
tényleg ennyire gáz? mert akkor nem is frissítem a 7.04-emet -
korcsi
veterán
Kicsit zűrös ez a 7.10-es Ubi...
Compiz bugos, hol megy hol nem megy (nincsenek keretek stb...) beryl nincs
nálam a "Képernyők és grafika" menüpont már nem is működik, pedig semmi extrát nem csináltam.
amsn nem megy
eddig ennyi
-
blackmoto
senior tag
válasz
Viktor X #2202 üzenetére
Nekem is ez az X1150 van a Dell-ben és szépen megy a compiz, azok után amit ide beírtam. Viszont az a hátulütője, hogy az fglrx-driver miatt a felfüggesztés nem használható, mert megfagy tőle a masina.
Szóval így adtam a sz@rnak egy pofont...
A vicc az hogy a composite extension az ki van kapcsolva az xorg.conf-ban. Megnéztem, mert a glxinfo-val rákukkantva kiderül, hogy nincs direct rendering, mégis 2000 feletti fps-eket mér a glxgears.
-
blackmoto
senior tag
válasz
Viktor X #2198 üzenetére
A köv. parancs után a köv. belépéskor elvileg mennie kell.
sudo apt-get install xserver-xgl compizconfig-settings-manager
Ja és persze ez előtt fel kell rakni a restricted ati drivert a restricted drivers managerrel.
Ezek után a következő indításkor van compiz, és van beállító-progi is hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Napelem
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest