Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
Új hozzászólás Aktív témák
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
Madarame #4876 üzenetére
Amint mondtam ez sok dologtól függ a maxot amit bír neked kell megtalálni pl. az én 3800+ om 2500MHz-t bír (alapfeszen,nemtudok feszt emelni a lapomon
) de láttam a hírdetésekbe olyat amit 3000 MHz-ig is felhúztak és nagyon nagyon kicsit adtak a fesznek, a hűtő nemsokat dob a húzhatóságon tapasztalataim szerint de rendes hőfokokat fogsz kapni, nekem bevált 2500 MHz en 40 fok sima időben terhelve, terhelés nélkül 35, nyáron elérte az 50 et is de semmi túlmelegedést nem tapasztaltam télen meg majd még kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest