Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
firstman3333
tag
válasz
AssAssynn #45929 üzenetére
Szia! Itt van egy kis segítség.
Mivel elég sokáig voltam Gigabyte/775/duo és quad vonalon,ezért azt mondom,hogy ha csak nem akarsz igazán extrém oc-t,akkor nem kell túl sok mindent állítgatnod. Én a következőkkel próbálnám stabilizálni az esetlegesen magasabb órajeleket: CPU Vcore (ezt szinte biztosan magasabbra kell állítanod,mivel kevés lesz a feszültség a magasabb órajel követelte teljesítménynövekedéshez)
DRAM Voltage (mivel 4 modult használsz,a helyedben a biztonság kedvéért ezt is beállítanám egy tized volttal a gyári érték felé,még akkor is ha a ram gyári órajelein belül maradsz 1,800=>1,900. 1066-hoz egyébként nem kellene nekik a 2.00v?)
Performance Enchance (Standard)
CPU Reference (0,780)
A többi értéket egyelőre normálon hagynám. Mivel azonban minden lap és cpu kombó másképp viselkedik oc alatt,ezért biztosat csak hosszas kísérletezések után lehet mondani. Előfordulhat hogy a CPU PLL,illetve az MCH feszültségeihez is hozzá kell nyúlni,de nekem például ezekre nem volt szükségem.
A PCI E beállításra,stb. azért nem tértem ki külön,mert az látom hogy jól belőtted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- TP-LINK routerek
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest