Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy a Gigabyte GA-F2A78M-DS2 lapomban játék közben is össze-vissza ugrál a CPU órajele, így nem ritka eset, hogy a 4.0/4.2 GHz-es 880K procim 3 GHz körül pörög, így alaposan beszaggat a játék 60-70%-os GPU terhelés mellett is.
Lehet, hogy ez a beta BIOS (F6e) miatt van?
Mi a legjobb módszer ennek kiküszöbölésére? Első körben tuningra gondoltam, amúgy is jól jönne mondjuk a 4.4GHz, de nem szeretném, ha folyamatosan maxon zabálna. Így valami olyasmi lenne jó, hogy ha kell a proci erő, akkor menjen 4.4GHz-en, ha meg csökken a terhelés, akkor döntse el maga. Gondolom, alapból is ezt teszi, de én szeretném hamarabb és egyértelműbben max frekire küldeni a procit, pl. 50% terhelés felett.
Mi ennek a módja?
Utoljára a Pentium II korszakban foglalkoztam tuninggal, így a modern dolgokat nem vágom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest