Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
band1103
üzenetére
Jeleztem h van egy amd konfig is a családba tökéletesen teszi a dolgát de meg se fordult a fejembe h a munkámhoz ilyen gépet vegyek egy a procik teljesítménye messze van az intel c2d tól és lipi se viccből írja az e8xxx szeriát ugyanis nem drága jól tuningolható.pl az én lapom is 20k és gyönyörűen lehet vele tuningolni
de azért abba foglaljunk álást h te egy 25 k-ás lappal nem fogod úgy kihajtani a procit mint a legerősebb deszkákkal
Végülis barátom 6400 Black E. ről váltott e8500 és azt mondta h ég is főld a vgát is jobban kihajtja és nem fájt neki sokba.Nincs bajom az amd vel mielött Intel pártinak találnál túlságosan is, hanem tapasztalat h az intel jobb tuning terén és aki tuningolni akar az nem amd-t vesz.Amugy beültetnélek egy egyforma konfigú géphez úgy h cska a cpu változik és sztem meg értenéd mit probálunk leírni neked
befejeztem hello
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de azért abba foglaljunk álást h te egy 25 k-ás lappal nem fogod úgy kihajtani a procit mint a legerősebb deszkákkal