- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
"nem hiába van az az árrés." Mintha ezt már én is leírtam volna
. Továbbá ugylátszik nincs megfelelő rálátásod és mégis beszélsz a tuninbarát amd-s lapokról. Nem is baj hisz Inteles vagy nem kell hogy tudj, de ne tégy ugy mintha. 25 ezerből már van olyan tuninglap amivel ki lehet szedni a 6000+-ból a max-ot. Lehet hogy az Intelnél az ilyenek 50-től kezdődnek, és van persze az AMD-s lapot is vehetsz annyiért, de már megint ugy hasonlítgatsz hogy AMD-s (közvetett vagy közvetlen) tapasztalat híján csak az Intelből tudsz kiindulni. Ez nem tesz hitelessé
.
lipi67: Már megint nyomod ezt a E8xxx -es dolgott
. Jelzem hogy még mindig nem a flame a téma hanem az ominozus 6000+ -os és árkategoriás konkurensei.
Inkább tesztelj egy E4600 tuningpotenciálját és azt hasonlítsd egy tuningolt 6000+-hoz. És ha tetszik ne játékban hanem a Super PI-ben nekem 8.Ne flameelj, érvelj !
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest