Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz
band1103 #4397 üzenetére
nem akarok beleszólni de te sem érvelsz ám ha már itt tartunk hanem idejöttél gyakorlatilag mindenkinek kiosztottad az észt és mikor valaki választ mert írni neked egyszerre vagdalózni kezdtél
Hitelességről beszélsz?, tessék oktass ki mindenkit és tálald ki a tudományod...szívesen meghallgatom-meghallgatjuk, ugyanis ha már megengeded te is pontosan azt csinálod amivel vádolod a többieket.
De akkor rukkolj elő hamár megtanultad ilyen jól a "flame" szó többszöri begépelését...
Az összehasonlításról még jó hogy nem egy D-s procival akarod összehasonlítani a 6000+, de hagyjuk mert nem szeretnék ebbe belemenni...nem véletlenül nem ejtettem egyetlen szót sem az AMD-ről és az Intelről mert ez már nem erről szól hanem már RÓLAD
Tényleg be kellene fejezned az offolást és ha ilyen kéztetésben vagy menj a fáradt gőz topikba...bocs ha nyers volt de már unalmas nagyonnnnnnn
-
tresh
veterán
válasz
band1103 #4397 üzenetére
Jeleztem h van egy amd konfig is a családba tökéletesen teszi a dolgát de meg se fordult a fejembe h a munkámhoz ilyen gépet vegyek egy a procik teljesítménye messze van az intel c2d tól és lipi se viccből írja az e8xxx szeriát ugyanis nem drága jól tuningolható.pl az én lapom is 20k és gyönyörűen lehet vele tuningolni
de azért abba foglaljunk álást h te egy 25 k-ás lappal nem fogod úgy kihajtani a procit mint a legerősebb deszkákkal
Végülis barátom 6400 Black E. ről váltott e8500 és azt mondta h ég is főld a vgát is jobban kihajtja és nem fájt neki sokba.Nincs bajom az amd vel mielött Intel pártinak találnál túlságosan is, hanem tapasztalat h az intel jobb tuning terén és aki tuningolni akar az nem amd-t vesz.Amugy beültetnélek egy egyforma konfigú géphez úgy h cska a cpu változik és sztem meg értenéd mit probálunk leírni neked
befejeztem hello
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged