Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedgabor
csendes tag
Kiváncsi vagyok a véleményetekre egy dologgal kapcsolatban! Nemigen értek a tuninghoz, ezért a minap lementem egy számtekboltba ahol utánakérdeztem h. tudnak e nekem segíteni egy i5760-as proci 4GHZ-re való felhúzásában! Persze azt tudtam h. ha tuningolok az garanciavesztéssel jár, de a következő választ kaptam! Egy proci élettartama átlag 4-5 év, ennyire gyártják őket! H. kinél meddig él az csak az igénybevétel függvénye! Namost ugy ha én felhúzom ezt a procit 4GHZ-re akkor még ha az egyik legjobb hűtésem is van rajt, és nem melegszik 70C fölé, akkor is óriási kockázatot vállalok, és nagy esély van rá h. oké, pillanatnyilag működik a rendszer, de hosszútávon akár meg is felezhetem a proci élettartamán! Szóval rövidtávon érdemes tuningolni, hosszútávon viszont nemigazán! Ezekután nemtudom belevágja e! Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest