Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Sziasztok. Bocsi hogy ide írok, de nem találtam olyan topikot ,ahol külön foglalkoznának processzor problémákkal. Szóval a gépem kezd bekattanni. Nem tudom hogy ram vagy processzor hiba lehet-e az oka. A jelenség a következő : 3dmark-oknál egyszerűen újraindul a gép, vagy bejön a winfos kék hibajelzés ablak bizonyos videók után, a cpu teszt-ig még csak el sem jut. Cod 2 vel és COH-hal szoktam játszani. Azokból meg egyszerűen kilép. Ma meg már a mozillám is kilépkedett. Prime95 -nél meg ilyeneket írt ki : "0x8109a158" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read".
Ilyen memóriacím-hivatkozásokkal lép ki a játékokból meg mozillából is. memtest86-ot is futtattam. Először 4100 hibát talált. Aztán nagyobb feszültséget meg késleltetést adtam a ramoknak, aztán minden szép és jó volt, nem talált egy hibát sem, ment minden...két hétig. Azóta egyre gyakrabban szállja meg a gép szelleme.
Ha valaki tudna vmi okosat mondani, azt szívesen fogadnám.
Tisztelettel : Dangerzone
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest