Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Sziasztok. Bocsi hogy ide írok, de nem találtam olyan topikot ,ahol külön foglalkoznának processzor problémákkal. Szóval a gépem kezd bekattanni. Nem tudom hogy ram vagy processzor hiba lehet-e az oka. A jelenség a következő : 3dmark-oknál egyszerűen újraindul a gép, vagy bejön a winfos kék hibajelzés ablak bizonyos videók után, a cpu teszt-ig még csak el sem jut. Cod 2 vel és COH-hal szoktam játszani. Azokból meg egyszerűen kilép. Ma meg már a mozillám is kilépkedett. Prime95 -nél meg ilyeneket írt ki : "0x8109a158" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read".
Ilyen memóriacím-hivatkozásokkal lép ki a játékokból meg mozillából is. memtest86-ot is futtattam. Először 4100 hibát talált. Aztán nagyobb feszültséget meg késleltetést adtam a ramoknak, aztán minden szép és jó volt, nem talált egy hibát sem, ment minden...két hétig. Azóta egyre gyakrabban szállja meg a gép szelleme.
Ha valaki tudna vmi okosat mondani, azt szívesen fogadnám.
Tisztelettel : Dangerzone
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest