- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Sziasztok. Bocsi hogy ide írok, de nem találtam olyan topikot ,ahol külön foglalkoznának processzor problémákkal. Szóval a gépem kezd bekattanni. Nem tudom hogy ram vagy processzor hiba lehet-e az oka. A jelenség a következő : 3dmark-oknál egyszerűen újraindul a gép, vagy bejön a winfos kék hibajelzés ablak bizonyos videók után, a cpu teszt-ig még csak el sem jut. Cod 2 vel és COH-hal szoktam játszani. Azokból meg egyszerűen kilép. Ma meg már a mozillám is kilépkedett. Prime95 -nél meg ilyeneket írt ki : "0x8109a158" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read".
Ilyen memóriacím-hivatkozásokkal lép ki a játékokból meg mozillából is. memtest86-ot is futtattam. Először 4100 hibát talált. Aztán nagyobb feszültséget meg késleltetést adtam a ramoknak, aztán minden szép és jó volt, nem talált egy hibát sem, ment minden...két hétig. Azóta egyre gyakrabban szállja meg a gép szelleme.
Ha valaki tudna vmi okosat mondani, azt szívesen fogadnám.
Tisztelettel : Dangerzone
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel core I7 8700k
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest