Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiscsatho
csendes tag
válasz
darál0w #28821 üzenetére
Bocsi, hogy eddig tartott, volt egy kis afférom a ramokkal .Kivettem, hogy megnézzem, és visszatétel után nem adott képet, másodjára jólett,. Valószínű rosszul tettem vissza
Tuti azok a ramok, amiket előbb linkeltem, megegyezik a sorozatszám a dobozon lévővel.
Hát a tuning... elmult napokban olvasgattam itt-ott.. mondjuk úgy: lelkes vagyok. Az alapvető szakszavakat megértem, és megtalálom, de, hogy mire szolgálnak fogalmam sincs. Ezért arra kérlek, ha nem vagy túl fáradt, és nem húzlak le túlságosan, szeretném ha elmondanád, hogy amit javasolsz az valóban mi is. Jobban szeretem úgy csinálni a dolgokat, hogy legalább kapisgálom is, hogy mit csinálok. Lehet a végén még tanulok is belőle. Persze, ha nem érsz rá/fáradt vagy, akkor is hálás leszek Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest