Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zs-mate
tag
válasz
darál0w
üzenetére
Probléma a következő: tegnap cserélem a procit, ezelőtt E7200@3,2ghz volt, most betettem ezt egy új gyári hűtéssel. Bios resi és bios frissítés után, ha minden auto-n van, nagyon belassul a rendszer. Nemértem a 6os szorzót se többet között. Ha nekiállok szórakozni biosban ( pcie 100, fsb 400, 1,25 V cpu, 2,1V ram, ) felteszi 3,6-ra talán, de bekapcsoláskor 50, játék alatt negyed óra elteltével 70 fokra megy fel ( cod 4). Prime-ot nem is eresztem rá, mert esélytelen hogy kibírja. Új volt a hűtő, de ugye nagyon szopok a felrakással. Számíthat-e annyit, hogy esetleg rosszul raktam rá egymás után 15x kb, mert annyiszor próbáltam, vagy túl kevés/sok paszta van rajta??? nem tudom elképzelni hogy ennyit számítana. Most gondolkozom egy tx3 on, de így hogy minden auto-n van nagyon alulteljesít az előző proci húzott változatához képest.
Mi lehet a probléma, ennyire kevés lenne ehhez a procihoz a gyári hűtő, vagy biosban tolok el valamit, esetleg mást rontottam el

Kellenének a pontos beállítások, 3,6-4ghz körül, és ha nem bírja akkor kib@szom a gyári hűtőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő