Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blaze71

    őstag

    válasz Satis #14845 üzenetére

    2600 MHz fölött már instabil, tehát ha 2000 MHz fölött is jár, akkor se vidd nagyon 2500 MHz fölé. Eleve 2000 MHz-re lenne belőve és nem sok értelme van sem az NB-t, sem a HT tuningolni. Nekem 3,5 GHz-en megy a 620-as, NB és HT 2100 MHz körül és mindegyiknek 0,1 V-ot adtam. Ezzel még messze nincs gond, stabil. Még 3,7 GHz-en is elindul szépen úgy, hogy csak a memóriának adok további 0,1 V-ot, ami akkor már 2,1 V lesz és a 800 MHz-es Kingmax szépen elketyereg 952 MHz-en. Ha figyelembe vesszük, hogy a két prociban ugyan az a mag van, akkor nagyon ne várj 3,6 GHz-nél többet tőle léghűtéssel.

    KraRe! Jó bele. De miért erre a két alkatrészre esett éppen a választás? Manapság egy integrált VGA-as alaplap is megeszi ezt a párost reggelire.

    mbencem! Mondjuk nem ártana pontosítani. Milyen proci? Mert a családból, meg a lépésből nem igazán ugrik be. Még a tokozás sem. Meg az sem lenne rossz, ha tudnánk, mi megy még a gépbe. Milyen lap, táp, memória, stb... Addig nem sokat tudok mondani, max azt, hogy elvileg mindent lehet húzni, csak nem biztos, hogy van értelme.

    [ Szerkesztve ]

    DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D

Új hozzászólás Aktív témák