Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Hobby elektronika
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
justil
csendes tag
sziasztok!
életemben először most próbálok húzni 1 kicsit a vasamon, de máris 1 problémába ütköztem, így szeretném a segítségeteket kérni.a gépem részletei az aláírásomban olvashatók. ma beszereltem a mugen 2-es hűtőt, ez elvileg kell, hogy adjon egy elég jó alapot a tuningnak, alapjáraton 20 fokot esett vele a proci hőmérséklete - prime95-el terhelve mértem, gondolom ez jó eredmény!
a gondom a következő: adtam az alap 333-as FSB-re +7-et, nyilván ez lófütyi, csak hát ki akartam próbálni, hogy egyáltalán mit és hogyan kell állítgatni. átraktam a biosban a megfelelő beállítást manualra, a szorzót 9x-esre és az FSB-t 340-re. eddig oké is, de miután feláll az OS, mind a CPU-Z mind az Everest azt mutatja, hogy a szorzó 6 és 9 között ugrál. Amikor épp 9, akkor faszán a kívánt frekit mutatja, de most nemtom, hogy a 2 progival van vmi gond, vagy én csesztem el vmit...utóbbi persze valószínűbb, hiszen ha mindkettő azt mutatja, akkor valszeg nem tévednek...
A biost átbogarásztam, de nem találtam semmit, ami ilyesmi elállításra utalt volna. Szóval szabályosan ugrál a szorzó, van hogy 15-20 mpenként, de van, hogy gyakrabban.
Mi lehet a gond? Előre is köszi minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest