Hirdetés
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Socket AM4
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #7500 üzenetére
Kár ennyit kihozni az egészből. Visszanézve az esetet így utólag is, szerintem nem látható rendesen, hogy eltalálta volna. Normális kameraállásból, lassítva nem találtam meg youtube-on. Csak azok vannak amiket meccsen lejátszottak. Nem tükrözi hűen a valóságot, nem megállapítható tényszerűen.
(Mellesleg Gabi megmozdulása volt először szabálytalan.) De mondom, ez csak az én véleményem. Nem számít semmit, de én szerintem nem találta el. Ettől nem fog megváltozni sem a meccs kimenetele, se a világ, semmi. Ha nem értesz egyet, írd le normálisan, nem kell egyből így leosztani az embert, mert véletlenül nem úgy látta, mint Te. Az utolsó mondatodnak elég lett volna csak a második része. Hadd döntsem el én mennyire értek hozzá.Én ebből a videóból csak azt látom, hogy kicsit megjátszott. Ronaldo lába jobbról érkezik Gabi arca felé. Semmi reflex, hogy elhúzza, hanem abba az irányba fordul, ahonnan a láb jött. Ha valakit megütnek, nem teszi vissza a fejét egy újabbért, hanem elhúzza onnan. Meg az a hatalmas ugrás, hogy látványos legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Socket AM4
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest