Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
Papírforma.
Nagy szart. [link]Jó, hogy ma nem fogadtam.
-
WaterWave
veterán
Rosenborg 2 fával megy...
Gerwen este még nyerhetne, nem fájna a fejem• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
3-3, finnek elbénázzák
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
GabN73
addikt
-
WaterWave
veterán
szlovákok jönnek fel mint a talajvíz
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
samfishR
senior tag
most nézegetem, hogy mi kell még a tenisz szelómhoz, oszt' má rég elment potrón
-
nagyúr
Mai adag:
3 G. Simon - R. Federer V 1,15
44 Basel - Lausanne H 1,20
30 Rosenborg - Sarpsborg H 1,22
28 Viking Stavanger - Hönefoss H 1,49
27 Strömsgodset - Sogndal H 1,30
40 Esbjerg - OB Odense H 1,75
52 Lokeren - Anderlecht V 1,45
16 Lagun Aro - Barcelona V 1,19
1200 Ft
Eredő odds: 9,84740
Tét: 1200 Ft
Várható nyeremény: 11815 Ft11 M. van Gerwen - J. Wade H 1,30
19 Venezia - Varese 4.m. V 1,67
18 Montepaschi Siena - Milano 4.m. H 1,45
17 Joventut Badalona - Real Madrid V 1,40
4000 Ft
Eredő odds: 4,40713
Tét: 4000 Ft
Várható nyeremény: 17630 FtÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
WaterWave
veterán
svájc - usa elődöntő lesz, nah ott lehet verettetni svájcot, nagyon elfáradtak
-
Bati0501
őstag
Mennyire ratyi?[link]
-
WaterWave
veterán
válasz callmeakos #7082 üzenetére
jó döntés
-
Vangelis
félisten
Grat svájc!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
WaterWave
veterán
ekkora mákjuk legyen, hihetetlen
-
WaterWave
veterán
ezt svájc nem húzza ki, 13 perc van még hátra de a csehek nagyon mennek...
-
stefyY
őstag
Csehek is szépítettek...na most jön az agybaj
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #7063 üzenetére
Ilyenkor olyan büszke vagyok magamra, hogy más megveszi drágán a gépeket, aztán 2 év múlva már csak közepesnek számít, nekem meg mindig picipénzből megvan a gép, és tökéletesen tudom használni, meg a játék is megy rajta
A mostani gépemet kompletten kb. 60k-ból hoztam ki, másnak ennyiből a vga sem telik ki, és semmivel nem tud többet.
-
mario1012
tag
Nadal ,,jól" bekezdett, 5-0 Gulbisnak Meg sem lepődök, ami ezen a tornán megy eddig..
-
-
rwin5
őstag
Svájc 2-0 dejóvolna behúznák.. csak azt sajnálom, hogy egyedüli meccsként nem raktam meg jó sok pénzzel, pedig mindenki ajánlotta itt fórumon
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vangelis #7062 üzenetére
Jó hogy nincs, én is vettem régen, a legveszteségesebb befektetés. Építesz egy full gépet 5 kilóból, egy év múlva már a felét sem éri. Úgy vagyok vele akinek a munkájához kell az vegyen komoly dolgokat, de aki játszani akar egy 150 ezres asztali gép már bőven elég, vagy ott az Xbox/PS. Az meg hogy a hülye kölök megveteti a 250 ezres vga-t apuval/anyuval hogy 3Dmarkokban több pontot érjen el nagyon megverném... Ezt mondom úgy hogy én is ilyen voltam egy időben, de rájöttem ez nagyon nem buli....
-
-
Arcképgyáros
nem lenne rossz, 3as oddsra
-
Arcképgyáros
szerintetek nyer svájc a csehek ellen?
-
B-L-A-C-K
titán
Ha 7-10 évvel fiatalabb lennék most nekem is csöpögne a nyálam, de most már semmibe nézem az ilyen drága vga-kat mert tudom hogy aki megveszi a tesztprogramok ponteredményeire hajt leginkább, mert ugye jóval gyengébb kártyákkal is lehet max grafikán játszani...Anno én is megvettem a 9800GX2-t és társait, de hamar rájöttem nem jó befektetések ezek...
Vangelis: Grt...
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
nagyúr
-
WaterWave
veterán
Finneknél 3 fontos játékos sérült, Szlovák sztem behúzza, de X-re mindenképp jók lehetnek
-
rwin5
őstag
Megy bet365 ön vmi női Donech foci meccs 9:1 épp 74. percben 12 gólra adnak 1,6 os szorzót gondoltam ha valakit érdekel rakjon rá egy kis pénzt, tuti lesz annyi gól.. előbb lőtték a 9. et egyébként kb 2 perce.
-
pohár
félisten
-
WaterWave
veterán
-
Vangelis
félisten
Én még most sem értem miért volt ilyen nagy oddsz az USA-ra?
Abszolúte nekem ők voltak a favoritok... vagy nem is tudom.
Kár, hogy csak 1300al tettem őket.
-
WaterWave
veterán
8:3 :-)
rég láttam ilyen jó meccsetrwin: sztem nem, minden papír borult rómában, megtippelhetetlen
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
kegyetlen meccs, oroszok vérszagot kaptak :-)
-
dracox
addikt
Jégkorong-ban Svájc - Cseh H 3,05 ért.. Ajándék a svájciakra az odds..
-
stefyY
őstag
Szegény oroszok...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
WaterWave
veterán
istenem mekkora gól :-)
-
-
stefyY
őstag
USA emberelőny, mindjárt ott az 1-4...
-
SirAlo
aktív tag
Mostantol egy dontetlennek mar orulnek
-
WaterWave
veterán
Gibson kivédi a szemüket, 20 éves a gyerek, elképesztő
-
SirAlo
aktív tag
Hat ilyen nincs, 3-1 :|
-
WaterWave
veterán
3:1 :-)
-
Mano_01
aktív tag
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
WaterWave
veterán
2:1
de jó meccs
-
gyuromoj
veterán
USA szépen ledarálja az Oroszokat...
Lehet akkora X lesz mint a ház(#7018) SirAlo
Nem tudom, én is csak eredmenyek.com-on követem.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
stefyY
őstag
USA 2..
-
WaterWave
veterán
usa vezet
2-0
[ Szerkesztve ]
-
Mano_01
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #7010 üzenetére
mennyi esélyt adsz neki?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
WaterWave
veterán
nah kezdődik a meccs
-
tzimash
őstag
válasz tzimash #6996 üzenetére
Sikerült elrontani a szelvényt...
Orosz-USA H
Svájc-Cseh H
Badalona-RM V
BrannBergen-Aalesund H
Bröndby-Nordsjealland VLokeren-Anderlecht VLokeren-Anderlecht H60,62252,9
500>>30k126kígy válik az ember óriási Lokeren szurkolóvá
DeathBat666:
Mondd, hogy nyerni fog a Boston éjjel[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
válasz WaterWave #6994 üzenetére
VB:
Finnország - Szlovákia
Továbbjutást várok a házigazdától,
annyira indokolni se fogom ezt csak
így vélem és kész.
Tipp:
Finnország 1.80
Finnország tj 1.45
Svájc - Csehország
A VB meglepetéscsapata, Svájc!
Zseniálisan játszották végig a
csoportmeccseket, 21 pontból 20
pontot meg is szereztek ami
önmagáért beszél. Egyedül Kanada
csent el tűlük egy pontot. Ettől
függetlenül nem várok tőlük csodát,
már ezzel is meg lehetnek elégedve.
Maximum ma tovább jutnak de
tovább már nem. Én egyébként egy
szoros cseh győzelmet várok, ezért
két tippet adok erre, ami talán kicsit
ellent is mond egymásnak, de mégis
úgy vélem hogy így lehet belőni ezt
a mai meccset.
Tipp:
Svájc +2 1.48
Csehország 1.80
Oroszország - USA
Én alapból a VB győzteseként nézek
erre az orosz csapatra, szóval
szerintem ma is nyerni fognak az
Egyesült Államok ellen. Ovechkin is
csatlakozott az amúgy is erős
kerethez.
Tipp: Oroszország 1.50
Svédország - Kanada
Sedin ikrek csatlakozása ide vagy
oda, a gyenge emberelőnykihasználás
itt meg fogja bosszulni magát a
svédeknél. Kb. 30 percenként váltják
gólra ezen a VB-n az emberelőnyöket
ami mondom sem kell mennyire
vérszegény.
Tipp:
Kanada 1.75
Kanada tj 1.42 -
WaterWave
veterán
fogalmam sincs
igazándiból mindenkit agyonvertek, nem hiszem hogy egy Csehek gondot okoznának nekik
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Na betclic feltöltve 11k-val. Remélem sikerül jövedelmező fogadást kötnöm.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
stefyY
őstag
Egész VB-n minden meccsen rájuk volt nagyobb a szorzó, aztán nézegesd az eredményeket...bár én max. arra húznám, ha neten játszanék, hogy ők mennek tovább... Arra is tuti adnak 2 fölött...vagy Svájc +1.5 1.54 Bet365-ön...aztán lehet most meg jön a papírforma...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik