- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Vidéken vagyok, semmi meccset nem találtam, így rámentem a puttóra 4x1 ezerrel, nem hozott semmit, mondta haver tolja be megint, betoltam ugyan azt, egy kis harapnivaló volt rajta...
-
yogibear
addikt
Egy valódi kamikaze holnapra:
Torquay - Wycombe HT/FT 2/1 37,00
Leicester - Doncaster HT/FT 2/1 21,00
Millwall - Bournemouth H 2,20
Blackpool - Charlton D 3,20
Everton - Manchester City V 1,71
9353,84 oddsitt egy másik:
Torquay - Wycombe HT/FT 2/1 37,00
Blackburn - Wigan HT/FT 2/1 25,00
Northampton - Oxford Utd H 1,80
Bristol Rovers - Mansfield H 1,80
Leicester - Doncaster H 1,55
Nottingham - Brighton V 2,05
9522,97 -
janos1988
addikt
Akkor miért nem csináljátok? Senkit nem látok 100k-s téteket rakni ilyen meccsekre. Segítek, mert ez sem nyerő. Egyszerű, ha nyerek visszamegy egy nagyobb tétes kombira, mint most. Vasárnapra kiderül, hogy megérte-e.
Zjunior: Nem lehetetlen, csak szerencse kell hozzá, hogy az ember 2-3 közötti oddsokat fogjon.
-
yogibear
addikt
válasz
janos1988 #60684 üzenetére
Holnap figyeld angol 2-3-4-et, van pár meccs, ami kiesés elkerüléséért megy, esetleg feljutási selejtező utolsó helyéért, ott jöhetnek a csodák is.
Holnapra eddig ez a terv:Everton - Manchester City V 1,71 (Manci bajnokságért megy)
Reading - Burnley H 2,00 ((Reading a 6., feljutó selejtező helyért megy, tavaly esett ki a PLből)
Millwall - Bournemouth H 2,20 (Millwalll ha nyer tuti bent marad)
Tranmere - Bradford H 1,80 (Tranm. nyerni kell, akkor még marad esély, ha a többi nem nyer)
Northampton - Oxford Utd H 1,80 (North.nak kell minimum egy pont, de három a tuti)
Bristol Rovers - Mansfield H 1,80 (Bristolnak kell minimum egy pont, de három a tuti)
Torquay - Wycombe H 2,80 (mindkettő kiesett, egy jó kis bunda még hoz a konyhára)
Mezőkövesd - FTC V 1,85 (fagyika 3. helyért megy, hogy nemzetközi kupameccsel avathassa az új ólat)
Leicester - Doncaster H 1,55 (szerintem a Leicester megveri és így kiejti a Doncastert, feltéve, ha a Bolton leadja a Briminek a meccset)
Arsenal - West Brom H 1,25 (Arsenal 4. helyért megy, BL selejtező, ha nyer már övé is - ez vasárnap lesz)
440,39Kalapban még:
Bolton - Birmingham V 2,75 (lásd Leicesternél)
Blackburn - Wigan H 2,15 (Wigan osztályoz, már mindegy neki, visszaadja az őszit)
Nottingham - Brighton V 2,05 (Brighton, ha nyer és a Reading nem, akkor ő osztályoz a PLért)
Blackpool - Charlton H 2,00 vagy minimum D 3,20 Blackienek minimum egy, de inkább 3 pont kell a tuti bent maradáshoz, Csárli már nincs veszélyben) -
janos1988
addikt
válasz
Daniel Alves #60685 üzenetére
Egyszerre minden nem mehet. Nem nyertem a lottón.
-
4850 oc
aktív tag
Olyan szépen el ba-ztam egy 7.5-ös szorzót ahogy illik.
A Young Lions 0-2 -re vezetett...a 2.félidő eredményére 7.5 volt a szorzó 1100ft-vel megtettem a 65.percben még mindig 0-2 volt a szorzó meg felment 8.5-re .
Húúú mondom felteszem rá a 8000-rem de nem mertem..mire elvettem az egérről a kezem 0-3 volt
Utána feltettem a 8000 -et de akkor "már csak 1,90" volt a szorzó
De nem baj jött az 1100ből 8250 a 8000ből meg 15272 -
Daniel Alves
őstag
Viszont május 16-án Puskás gyakadémia-LOKI amit a helyszínen fogok (Páncsó aréna) nézni!
-
yogibear
addikt
[tavaly is csökkent tavalyelőtthöz képest, idén is így lesz.]
Főleg, hogy drágábbak lettek a jegyek/bérletek, mint eddig, ahogy olvastam...
Mondjuk ilyen paraszt hozzáállással, csak csökkenhet:
A bérletes meg az elsőmeccses paraszt egyformán volt kezelve. Na ez az ami nem tetszik sokaknak, teljesen jogosan. - idézet a konda-fantól... -
yogibear
addikt
-
Jeollam
aktív tag
Hosszas gondolkodás után ez megy egy ezressel:
Dundalk - Cork City V 3.15
Rayo Vallecano - Ath. Bilbao V 1,93
Chateauroux - Laval D 2,85 -
yogibear
addikt
Ontopik: mai X-es kamukáze:
Randers - Nordsjaelland
Slavia Praha - Pribram
Bastia - Lille
Paks - Kecskeméti TE
Clermont - Dijon
Arles-Avignon - Creteil
Le Havre - Troyes
3756,88 -
L_YKing
addikt
Mai Janosos 4/5-os
AstonVilla
NewCastle
Arles X
Sevilla X
Vitesse -
giigz
veterán
Na ez tuti elfog menni
Trefl 1,34
Caen 1,20
Shamrock 1,35500 -> 1,1k
-
yogibear
addikt
válasz
Daniel Alves #60658 üzenetére
Az egész abból indult ki, hogy a magyarbasi építtetett a háza mellé egy saját stadiont (3,8mrd)... erre gondolt egyet a másodvonal (kósa/debrecen - 11,5 mrd, kubatov/fradika - 13,5 mrd), hogy akkor ők is, nekik is kell egy, ha már a főnöknek lesz...aztán gondolt egyet a sokadik vonal is (tállai/mezőkövesd - 400 milla), hogy hát neki akkor miért ne lehetne... erre előjött a junijóba száműzött malacka, hogy akkor neki is kell már egy új stadion, mi az hogy őt kihagyják a buliból (emtéká - 6,5 mrd)... utána sorban áll már a többi is: haladás - 9,6 mrd, diósgyőr - 4 mrd, fehérvár - 1,5 mrd...
Az átlag nézőszámok meg: Ferencváros: 6174, Diósgyőr: 5669, Debrecen: 4400, Haladás: 3433, Felcsút: jobb napokon 500 fő tombol, Mezőkövesd: 800...
A kósafalvit persze az önkormi üzemelteti, nehogy már egy bármi cég, nyereségesen üzemeltethesse és esetleg apránként visszajöjjön az ára...
- "A célunk, hogy éves szinten a stadionban lefoglalt egyéb eseménynapok száma legalább 35-40 legyen" - mondta kósa a sporttv-ben... ez azt jelenti, hogy a 365-ből 25 meccsel számolva (15 mb1, plusz ligakupa, magyar kupa) 65 napot használják... 300 napig meg ott áll magában, hirdetve a megalomániát... -
janos1988
addikt
-
lacy86
addikt
válasz
Ace owner +1
Ezek csak mind paraszt vakitas , hol leszunk mi olyan focitol mint a Barca , real , angol vagy akar egy nemet foci! Sajnos meg a Budesliga 2. focijat se erintjuk meg , nem hogy a "kiraly" kategoriat!
-
giigz
veterán
válasz
Direkt nem is mentem, hogy ne idegesítsem fel magam...
-
Ace owner
addikt
válasz
Daniel Alves #60656 üzenetére
Átnevelő tábort kellene inkább nyitni ahol kiverik az emberből az ilyen paraszt magatartást. De az egész magyar szemlélet is nevetséges. Ez a mindenkivel ott szúrjunk ki ahol csak tudunk és csak mi mi mi... De nem szeretem ezt az országot. Ilyen szép hely egy ilyen népnek..
-
Daniel Alves
őstag
válasz
lacy86 #60655 üzenetére
Ahogy telnek az évek azt veszem észre magamon ,hogy a lázadó srácból egyre több embernek segítek. Tegnap 2 ilyen is volt és tényleg jobban is érzem magam utána.
Egy ilyen stadiont ilyen barbár népnek építeni szerintem felesleges. nem csak a minőségi fociban kell óriásit fejlődni hanem az ehhez tartozó szurkolói magatartásban is.
-
lacy86
addikt
válasz
Daniel Alves #60654 üzenetére
Sajnos tipikus magyarok!
De ez nem csak itt mutatkozik meg , hanem szem tanuja voltam mikor egy vak ember akart atkellni zebranal ahol nem volt ilyen jelzo hang nekik , senki nem segitett csak neztek.
En tettem le a csomagomat es kerdeztem meg hogy tudok-e segiteni!
( Sajnos tudom milyen erzes mert van a csaladban ilyen tag )
De lenne meg szamtalan ilyen eset amirol lehetne irni. -
Daniel Alves
őstag
Tegnap volt a Debreceni stadion avatója ahol...
"Fogunk még a Nagyerdei Stadionban a Barcelona ellen BL csoport meccset játszani. 1999 óta 6 bajnokság, 5 Kupagyőzelem, 5 Szuperkupa győzelem Szima Gábor vezetésével a Lokit az elmúlt 10 év legeredményesebb csapatává tette." Kósa Lajos (Debrecen polgármestere)A net tele van videókkal, nekem speciel ez volt a kedvencem.
[Keleti szektor: HAJRÁ
Nyugati szektor: DEBRECEN]Mellesleg szerencsém volt kint lenni, viszont rájöttem hogy ez a stadion nem a barbár idióta részeg emberekre van "tervezve" .Eszméletlen sok tahó paraszt volt kint tegnap...
Camp Nou (Barcelona), Wembley,Emirates (London), Allianz Arena (München) után itt is voltam de az emberi viselkedés (részegen locsolják a sört, a napraforgó magokat az előtte ülő kapucnijába dobálják...) Tipikus magyar paraszt...
Rohadt sokan azt hitték ,hogy valami divat kiállításon vannak és csak röhögtem magamban. -
stefyY
őstag
002 A. Seppi - T. Haas V 1.35
015 Amkar Perm - CSZKA Moszkva V 1.47
038 Nancy - Istres H 1.75
041 Metz - Tours H 1.70
045 Bastia - Lille V 1.81
058 Shamrock Rovers - Limerick H 1.35Kiváncsi leszek melyik jön ezekből.
-
janos1988
addikt
Fasza, az egyik 3/4-en megint 2 jött 2 elment...
Amúgy van 250 új hely Bethunter vip csoportjába. Vki nem akar befizetni és itt benyomja a tippeket?
Illetve, mixen kevés volt a meglepetés mostanában. Lehet érdemes lesz arra játszani a hétvégén.
-
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K #60630 üzenetére
Vandit harmadik törvénye: a csodák a 90. perc után jönnek.
A már portugál bajnok Benfica 2013 után újra próbálkozhat az Európa Liga döntőjében, tavaly a Chelsea verte őket, fenntartva Guttman Béla 1962-ben indított 100 éves átkát. A portugál csapat azóta hét európai kupadöntőt bukott, de nyolcadszor is megpróbálják megtörni azt.
Na akkor Sevilla - Benfica H.
-
B-L-A-C-K
titán
Elég jól néz ki ez a debreceni stadion...
-
rwin5
őstag
válasz
Shkiz0 #60642 üzenetére
Kosárnál is van ilyen, hogy nem kínálja fel az X-et. Bele kell menni a meccsbe külön és ott X-re fogadni.. persze attól mert H-V-re fogadható ott, attól 3 esélyesnek számít ugyanúgy.. ezt én is rühell(t)em ott.
Bár most ellenőriztem és így végső győztesnek írja, de régen tuti nem volt így mert ment már el meccsem ezen
-
stefyY
őstag
válasz
Shkiz0 #60639 üzenetére
Miért ne engedné...?
200 R. Thornton - D. Chisnall 2,23 4,35 2,12 Cs 19:45 Cs máj. 1. darts Premier Liga
201 R. van Barneveld - P. Taylor 3,65 4,60 1,53 Cs 20:15 Cs máj. 1. darts Premier Liga
202 M. van Gerwen - G. Anderson 1,53 4,60 3,65 Cs 20:30 Cs máj. 1. darts Premier Liga
203 A. Lewis - P. Wright 2,18 4,35 2,18 Cs 20:45 Cs máj. 1. darts Premier LigaEzek voltak a mostaniak-
-
Valaki árulja már el, hogy ez a retek SZRT mi a vérnek nem engedi pl a dartsot X-re is tenni, miért csak H vagy V van?
Persze ha X akkor meg annyi gerinc nincs bennük hogy azt mondják, hogy "push" vagy 1x szorzó... -
A délutáni nyerő el is ment.
-
stefyY
őstag
Sevilla edzője mit tombolt a gólnál...
-
ANDROID???
addikt
Tetves Juventus, menjenek a 3,14csába elcseszi a szelvényt, persze az élő eredményen éreztem hogy a valencia kap majd egy gól és persze hogy nem raktam meg a 79. percben a G-G...
-
Speedhs
őstag
Verjem a f@com az egész Juvéba. Miért pont a tétmeccseket kell elkúrni....
Azért forza Juve. -
lacy86
addikt
Tipikus olasz csapat ... mindig elcseszik a szelot!
1 nyomorult golt nem tudtak loni , semmi.
De vergodni tudnak hogy kiesnek ... -
B-L-A-C-K
titán
Sevilla utolsó percben tovább megy, de szar...
-
Speedhs
őstag
B+, ha emberelőnyben nem nyeri meg a Juve
.
-
Nagyon nem bíznak Benfica győzelemben, 23 odds.
Már 34
-
stefyY
őstag
Valencia overem is ott van, csodás...
-
lacy86
addikt
Nah akkor Benfica meccsen minimum egy golt kernek szepen!
Elore is koszonom! -
giigz
veterán
És b+ tényleg X lett a Taylor meccs...
-
stefyY
őstag
A hétfőn rakott 200-as szelóm csak a Chelsea 1X-en úszik, ha Van Gerwen most nyer...
3k jött volna...
Lanus-Tigre X-et is megfogtam éjszaka pedig...
-
törölt tag
Vallencia
-
stefyY
őstag
Valencia
Ha rakok valamit nem jön, ha meg nem rakom...olyan sima lesz az a 2,5 over, mint a sicc...
-
pohár
félisten
ma 500-zal raktam volna a két meccsre az overt, nem tudom mennyit adott volna rá, de olyan 3-4-es odds közt lehet valahol
-
Kis apró.
-
yogibear
addikt
válasz
Kolosszus01 #60597 üzenetére
Inkább ezt: [link]
-
Speedhs
őstag
Juve-Benfica Story4, 20:55től. Juve/Valencia ment 230 Ft-tl.
-
törölt tag
Bocsi a dupláért! Kaptam a bet365-ön 1000 ft-os bonuszt amit csak a kaszinóba használhatok fel.
Még sose játszottam semmivel.
Az lenne a kérdésem milyen játékra érdemes beszállni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest