Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Amazon Kindle
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Aki írt elemzést tegnapi meccsekhez az máskor is nyugodtan megpróbálhatja, nekem speciel sokat segített, ezúton is köszönöm
Galaxy Fold 4
-
ted_mosby
senior tag
válasz B-L-A-C-K #26192 üzenetére
Normális bajnokságokba jönnek a tippjeik. De itt semmi se jön... A Preston is elmehet a sunyiba. Maradok inkább a rendes focinál, hokinál nem ennél a bohóckodásnál. Nehogy azt mondjátok hogy ez nem bunda.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
Hát meggondolom majd legközelebb 2x is hogy tegyek e alsóbb angol osztályokra Azért szurkoljuk ki.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
stefyY
őstag
Preston 0-1, nem létezik...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
B-L-A-C-K
titán
Na erről a buzi Leyton lemaradtam 15:45-ig lehetett rakni én meg 15:45:05 körül húzattam le, ez ment volna amúgy...(figyeljétek meg tuti jön... )
Helyette raktam egy vak szelót, be se írom, majd ha elment...
-
ted_mosby
senior tag
válasz ted_mosby #26119 üzenetére
Jött a tippem! 3as odds. Szép volt Del Potro Valaki megtette az ajánlásomra? Legalább kiderült hogy értek a teniszhez de nem arcolok..
-
zolee5016
őstag
Megraktam a fentieket...
Meg mellé egy V özönt
Algéria,Rec Huelva,Svéd U 21,és a lemodósítgatott meccsen nyer a Gremio.....
janos1988Látom te is gondoltál a Gremiora,meg Algériára[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
-
söraddict
csendes tag
xddddd
-
ted_mosby
senior tag
válasz B-L-A-C-K #26173 üzenetére
Hát itt van egy csatolok hozzá elemzést! De lehet becsúszik 1 Döntetlen
Leyton Orient (elemzés)
Wycombe
Elefántcsontpart
Brentford (elemzés -1es hendihez de gondolom akkor nagyobb az esély egy sima V-re)Ez itt a mai max, amit 10es oddsra kitudok húzni. Aztán meglátjuk
Ja és az odds 12-es[ Szerkesztve ]
-
bizke
csendes tag
Ezek mentek:
Colchester v Walsall H
Port Vale v Peterborough V
Burkina Faso v Algéria D
Real Madrid B v Rec de Huelva D250 --> 15 345
Nyíregyházi Spartacus FC v Balmazujvarosi FC V
Kozármisleny SE v Szigetszentmiklósi TK H
FC Tatabánya v Ceglédi VSE H250 --> 5 500
Reménykedjünk!
-
zolee5016
őstag
Tegnap rahedli hazai jött..ma D-re vadászok....Sabadell,Alaves,talán a Brescia,és az írek közül a Shamrock..3/4-be megpróbálom......(Empoli is belehibázhat akár)
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
ted_mosby
senior tag
válasz B-L-A-C-K #26167 üzenetére
Na figyelj. Egy tuti dupla
174 Elefántcsontpart
212 Cibona Zagreb
217 Kansas CityÉn ezt ajánlanám
-
ted_mosby
senior tag
Erről van szóó, Mondhatni sima 6-2es első szett Del Potro javára . Valaki tette az ajánlásomra?
-
B-L-A-C-K
titán
Na egy hete ismét nem jártam lottózóban, viszont egy lottót el kell lőjek, mixet nem akarok rakni, viszont ha van valami atom tuti lehet összerakok egy 5 ezres szelvényt...
Valami okosság?
-
Zjunior
veterán
Nem tudom...
Valami bűzlik az tutti!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
söraddict
csendes tag
-
ted_mosby
senior tag
Jól kezd Del Potro Csak tartson ki a meccs végéig
-
Zjunior
veterán
Hmm Rec Huelva megér 10k??
31k jönne...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
férfiállat
tag
Am másnak is szarakodik mostanság az eredmenyek.com?? be vagyok jelentkezve pakolom össze a meccseket mit kellene megnézni miből fogok majd válogatni ugrálok 1-2 kategóriát 1-2 napot erre mire vissza érek azt látom hogy saját meccsek üresek na mondom fasza, valaki tapasztalt ilyet mostanában vagy tudja rá a megoldást?? előre is köszönöm.
-
söraddict
csendes tag
Szerintem Derry city +2-es hendivel 1,25-ért elég ajándék. Amúgy sem értem hogy miért a shamrock az esélyesebb.
+ dundalk gól 1,2-ért.
ma is megszedem magam
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Elefántcsontpart a nap tutija nálam.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
ted_mosby
senior tag
válasz férfiállat #26148 üzenetére
Igen!
-
L_YKing
addikt
-
plus44
veterán
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
ted_mosby
senior tag
Westerlo
Crusaders
Exeter G/G3,05
Kell ennél jobb ?Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
zolynet
veterán
mai 3/4:Leyton+DagRed+Oxford+Wycombe 400-> 4075
top3: Preston+Wimbledon+DagRed 300-> 1795
solo: DagRed 300->760
Life is too short to stay stock!
-
giigz
veterán
Ne vicceljük már meg, ország-világ az RM B ellen rak, a szorzó mégis felfele megy... Szerintem sima bunda/háromesély.
-
ted_mosby
senior tag
2,5 alatt 1,90ért az ajándék!
-
Dani_kp
addikt
Real Madrid B - Recreativo Huelva. 3,1 odds nem ajándék a Huelva-ra?
https://ingatlan.com/33821564
-
pohár
félisten
válasz HellGreg #26129 üzenetére
ha kötésben van, tudtommal akkor is a tét feleződik/elvész/visszajár, stb
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
HellGreg
őstag
Volna egy matematikai kérdésem, nem tippmixes, inkább bet365-ös:
van egy kötés, mondjuk 3-as kötés, sima:
1. meccs 2,30
2. meccs 2,20
3. meccs 1,80az első meccs ázsiai hendikep, pl. gólszám over 2,5 3,0. az eredmény 3, így a fele nyert, fele érvénytelenített:
1. 2,30 1/2 nyertes 1/2 érvénytelenített
2. 2,20 nyertes
3. 1,80 nyertesa kérdés az, hogy a fele-fele eredményt hogy számolom bele a kötésbe, azaz milyen képlet alapján számolom ki, hogy az 1. meccs oddsa pontosan mi lesz így?
ha csak egy meccsről van szó, egyszerű, akkor pl. 500 tétnél (250*2,30) + (250*1,00) = 825
de mi van ha mindez kötésben van, mit szorzunk mivel???
-
ted_mosby
senior tag
válasz férfiállat #26127 üzenetére
Én ilyen neve nincs csapatok meccseire nem nagyon merek rakni. De neked sok sikert.
[ Szerkesztve ]
-
férfiállat
tag
nekem ez megy mára vélemények??
http://kepfeltoltes.hu/view/131012/tripla_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
válasz Algotis #26124 üzenetére
Nekem a Svéd meccsen ment majdnem el . De csak összehozták a srácok a végére.
Úgy döntöttem ma nem rakok semmit, a tegnapi siker után, úgy sincs értelmes meccs amit meg lehetne tenni. Nagyobb összeg alatt 3-5k.ra gondoltam, de ahogy néztem, annyira nem jók...
https://ingatlan.com/33821564
-
Algotis
addikt
válasz Dani_kp #26123 üzenetére
Köszi!
A másik mixem meg elment Spanyolországon meg Portugálián...
Merthogy 2-vel kellett volna a spanyoloknak nyerni, de szerintem 11 helyett csak 5-en voltak a pályán, a többi meg pihent, mert gondolom többet is bírtak volna rúgni...Ja, szerintem nagyobb összeggel nem, de egy pár ezressel érdemes lehet
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
Problem?
Androidos Outlookból küldve
-
ted_mosby
senior tag
Na ment egy kisebb ( ) összeg Del Potrora. Nadal Djokovic ellen egyáltalán nem volt meggyőző.Lehet hogy ezeket a kicsi embereket kis ujjbólmegveri, de az Argetnín köztudottan nem rossz játékos. És azért hármas odds rá. Ajjajj.
UI: Nadal ezt azért kapod mert a múltkor buktam rajtad 2ezret.[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Egy tuti 1.75os odds [Elemzés ]
-
jpm
senior tag
talán megjátszom valamelyiket.
Burkina Faso - Algéria 3.00 D
Mirandes - Alavés 3.00 D -
pohár
félisten
ó, de kurva jól kezdődik az uccsó meccsem
na majd Di Maria és Agüero összehozzák nekem a győzelmet
és 1-1, haha
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pc_seft
tag
Uruguay elvitt pedig csak ők kellettek volna
-
férfiállat
tag
a mai napra (szombat) tudnátok mondani egy jó triplát??
-
I2oli
tag
hétvégén korlátozottam leszek net közelbe, így megdobtam az NHL mellé az NFL meccseket is:
elvileg tuti, 7es gyűjtő:
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars Félidő/Vége: H/H @ 1,12
Buffalo Bills - Cincinnati Bengals V @ 1,33
Houston Texans - St. Louis Rams H @ 1,28
Kansas City Chiefs - Oakland Raiders H @ 1,25
Seattle Seahawks - Tennessee Titans H @ 1,12
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals H @ 1,16
Dallas Cowboys - Washington Redskins H @ 1,381000 Ft @ 4,27 --> 4270 Ft
5/7-es mix:
San Diego Chargers - Indianapolis Colts V @ 1,80
New England Patriots - New Orleans Saints V @ 2,15
Cleveland Browns - Detroit Lions V @ 1,70
Baltimore Ravens - Green Bay Packers V @ 1,70
New York Jets - Pittsburgh Steelers H @ 1,75
Tampa Bay Buccaneers - Philadelphia Eagles V @1,80
Minnesota Vikings - Carolina Panthers H @ 1,70500 Ft @ -
-
rwin5
őstag
válasz söraddict #26104 üzenetére
kurva jó meccs amúgy én néztem 2. félidő óta, statisztikát nézve meg nem mondtam volna, hogy D-re lehozzák, aztán láttam, hogy kell a pont a Tabella 2. helyezésért és a hazai közönség brutál jó, király a meccs, piros lap vendégnek pont egy védő, de ahogy írtam már feljebb 2-3 nál, még a győzelmen se lepődnék meg, megérdemlik, nagyon hajtottak
D-lesz jó nekik az 1 pont is már csak passzolgatnak otthon, jó megérzés volt grat aki nyerte.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Na, ha ma hallgattam volna haveromra.... :/
"102: horvát-belga 2.85 V
109: ukrán-lengyel 1.75 H
128: svéd- ausztria 1.65 H
130: Szlovén-norvég 2.33 H
138: kolumbia-chile 3.70 V?????? bevállaljuk vagy valamit máshogy ?"
Mostanában nyer, egy 20assal meg kellett volna dobni
Új hozzászólás Aktív témák