Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
A Liverpool
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
nzsolt77
tag
chelsea gol kell!!!!
-
B-L-A-C-K
titán
Szopat engem mostanában ez a mix...
Sietek le látom Liverpool nyom, mondom félidő X kis aprónak, meg következő gólra megrakom, meg hogy fordit... Erre nagy a sor nem tudom rakni, félidőben meg is rúgják. Verjem bele....
Így most megraktam 3. Gólra ez meg tuti elmegy...plusz hendivel nyer azt is megraktam.[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
Chelsea-től kellene 2 db lap legalább .
Na 1-1, remélem elgurul a gyógyszer a hazaiaknál .
https://ingatlan.com/33821564
-
yogibear
addikt
válasz Digestive #132181 üzenetére
Stokit már BLACK szelvényél is mondtam, hogy kb lexarja a mait, minimális esélye van a bajnoki címre, Norrköping úgy néz ki tutira megy a gyors pirossal, így a győzelemmel biztos a bajnokság, utóbbit is mondtam, a Göte az meg csak tipszmikszűl...
Olyan érzésem van, mintha a Stoki meg a Göte előre tudta volna, hogy a Norrköping győzelem le van zsírozva, így kicsit mixünek zsebre, minek erőlködjenek...Digestive: a fene tudja, már hirtelen 1:2, lehet, hogy zsírosabb, de feltűnőbb is, egy 2/1-et jobban ki lehet magyarázni, de meg nem is kell, hiszen a végén hoznák a H-t 1,17-ért, nem kérdez senki semmit...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Göteborg - a futball szépsége 13-ért...
Ennyit arról, hogy ha nyernének esetleg még bajnokok is lehetnek...AIK is megy a levesbe, na ennyire érdekli őket, hogy 2. vagy 3. vagy kis szerencsével 1.
Zjunior: az elsőséghez az is kellene, hogy az Arsenal idegenben, a ManCi meg otthon kikapjon...
[ Szerkesztve ]
-
-
Zjunior
veterán
West Hamet miért nem rakja senki 3x oddsért?
Nem értem... ha nyernek elsők
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
mtcob
senior tag
válasz B-L-A-C-K #132174 üzenetére
Első szelód tetszik, pontosan ugyanezt nézegettem énis csak én City + 1,5 overt néztem ki MU helyett, arra mit mondasz?
De igazából ezek a kamik se olyan lehetetlenek, ezt a kört most lehet karcolom kb tized téttelKözben le kéne rohanni Norrköping kövi gólt egy kicsit vaskosabb összeggelNem hittem volna hogy mondok majd ilyet, de ez túl gyorsan jött Már épp indultam volna
[ Szerkesztve ]
-
spm
tag
válasz zolynet #132141 üzenetére
Mire odajutottam hogy teszek valamit, egészen mást sikerült tennem:
Novgorod-Magnitogorsk (mindkét csapat lő két gólt)
Liberec (csapat over2.5)Este pedig ezt lőttem el:
Montreal (csapat over2.5)
Boston (csapat over2.5)Szerencsém volt, mind jött. Remélem ma folytatódik a sorozat.
Mai ötletek:
(csapat over2.5):
Djurgardens, Frölunda, Lulea, Vaxjö, AIK, Oskarshamn, Jokerit -
yogibear
addikt
Marcsicica 5:2-ről 5:6 a 2. szettben... szép munka...
Gefle 2/1, Göteborg 2/1 vagy csak sima V 13-ért. közben Malmő piros lap, Norrköping allin 1,8-ért és bajnok is, ahogy kell.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Egy 4 meccses tutibb, kami, és full kamit raktam ugyan azokra a meccsekre.
Most nézem elbasztam az Mu D/Vre többet adott volna mint a 0-1 Vre, de már mind1.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bayern és Atletico vitte, Willem gól és Sidney hozta. Ma ezekkel próbálkozom:
Két duplázós: Real, Valencia, City és Barca, Ajax, PSV 500-500
Ami itt tetszett meg Dortmund vendég és 4,5 alatt & Valencia hazai és 4,5 alatt 500-ért
Arsenal, United, Schalke, Dortmund apróval
2K-t hagyok még ötletekre, Vitesse és Caen tetszik egyelőre esti meccsek közül. -
zolynet
veterán
Pont raktam volna -1 moszkvát erre épp bevágnak egyet, áhh.
Mindegy, lesz itt még kettő simán, így ment hendi -1 @1.55xLife is too short to stay stock!
-
yogibear
addikt
Valencia hazai és under 4,5 @1,7
Dortmund vendég és under 4,5 @1,85
@3,15ManCi hazai és over 1,5 @1,4
Gladbach vendég és under 4,5 @2,7
@3,78„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
sz_abika
addikt
Maria Sharapova (adogat) nyeri a(z) 7. játékot @ 1.18
5 000,00 HUF Single30-15nél téve. Challenget nem kért, de a kamera mutatta h jó volt és a 40-15 helyett 30-30 ahonnan kikapott. Beten le kéne tiltatnom magam női teniszről, de olyan oddsok vannak h nem bírok leszállni.
PSN: xszabikax
-
yozsee11
aktív tag
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
én+te=mi
csendes tag
Mèg1:
-HERTHA BSC - MÖNCHENGLADBAC H:/X2/1.38/ -
!Tupac!
tag
válasz !Tupac! #132080 üzenetére
Orlando Magic – Oklahoma City Thunder
Valami hasonlót vártam az egész meccsen a Thunder-től mint amit az utolsó negyedben produkáltak (42 pont). Westbrook teljesítménye továbbra sem csökken, most pedig Durant papa is betársult hozzá, fix hogy valamelyikük közül kerül ki a szezon pontkirálya.
Boston Celtics – Toronto Raptors
A pattanózásban is is alulmaradt a Boston, így esélyük sem volt a jól játszó Raptors ellen. Caroll pedig megvillantotta a foga fehérét, valami ilyesmit várnak tőle Torontóban.
Houston Rockets – Golden State Warriors
Ismét simázott a GSW, a Rockets hazai pályán is csak asszisztálni tudott Curry-ék újabb parádéjához. Howard ugyan visszatért de cirka 20 perc után ki is pontozta magát, Terrence Jones megsérült, Harden 1/10-el dobta a triplákat, ez így nagyon kevés lesz...
Sacramento Kings – Los Angeles Lakers
Jöttek a pontok rendesen, a Lakers rekordnak számító 80-at kapott a festékből, nagyon gyenge lábakon áll továbbra is a védelmük.
Phoenix Suns – Portland Trail Blazers
Sikerült összehozni a szép búcsút Nash mesternek, könnyen lépte le a Suns a Blazerst. Meyers Leonard a vendégektől hamar kiszállt a buliból, ő és a kinti dobásai kellettek volna a Portland-nek, meg persze egy rendes cseresor, azonban ez ma nem jött össze..
-
én+te=mi
csendes tag
Üdv.
Ma: Chelsea/H/2.05/+Man.City/H/1.29/---->2.64
Sok szerencsét mindenkinek. -
yogibear
addikt
válasz szállitó #132152 üzenetére
A sajátját most kétszer 0-ra hozta, csak előbb írtam előtte elbaxta, eladta a sajátját, majd azonnal utána 2 brékről nem tudta visszavenni... szerintem tiebreak lesz a vége...
Mugi kettős hibával indít, ez jó.
Muginak megint nem jött be a challengeNa csak behúzta Ágicica. jöhetne már az auszi GG...
[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
BLACK!
Mára miket raksz? 😀
-
yogibear
addikt
Ágicica mi a toszt csinál? elbaxja a sajátját, aztán meg 2 brékről nem tudja visszavenni...
Na legalább a sajátját 0-ra hozta 5:4-re vezet a 3-ban... szerva előtt volt rá 2,1 is... most 1,4...
Nem megy neki túlzottan, a végén még itt is tiebreak lesz...Auszi meccs GG 1,8 - elég jó, már írtam rendszeresen lehozzák a GG-t, a hajnali is egy perc alatt megvolt...
[ Szerkesztve ]
-
trincsi23
csendes tag
Mit gondoltok a Malmö-Norrkoping meccsről? Utolsó forduló a svéd bajnokságban és a Norrkopingnak nyerni kellene, ha bajnok szeretne lenni. Most 1 pont az előnye a Göteborggal szemben, akik a Kalmarral játszanak. ( Kalmar már biztosította a jövő évi első osztályú szereplését ). Érdekes meccs lesz, főleg, hogy a Malmö kedden a Sahktarral játszik a BL-ben és most pihenteti pár kulcsjátékosát. Szerintem meg lehetne próbálni egy Norrkoping wint, 2,40x-ért. Amúgy ez szerepel is B-L-A-C-K kami szelóján.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz TheFurgeurge #132145 üzenetére
Szerintem az első is mehet egyenesbe, esetleg ha nem kétesélybe teszed (Leicester, Hertha), akkor úgy 3/5-be. Ebben a formában, ha csak a legkisebb odds-ok jönnek, ~35 Ft-ot nyersz. Akkor már inkább simába téve legalább a várható nyeremény is jóval több.
[ Szerkesztve ]
-
TheFurgeurge
csendes tag
Nekem ezek lesznek máma:
3/5 - 500 Ft
West Ham 2,65
Döntetlen vagy Leicester 1,39
Hertha vagy Döntetlen 1,51
Juventus 1,55
Wolfsburg 2,53
Max. nyeremény: 3365 Ft3/3 - 500 Ft
Ajax 1,20
PSV 1,30
Barca 1,30
és
Valencia 1,42
City 1,25
Real hendi 1,25
Max. nyeremény mindkettőnél: ~1000 FtKezdők szerencséje + papírforma = nyereség
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #132140 üzenetére
2.félidő derekán már temettem a szelót, még úgy is hogy már akkor emberelőnyben volt a Sydney.
Amit csak lehetett fölé fejeltek és rúgtak, na mondom 1-1 lesz a vége.
Aztán itt a hajrában gyorsan vágtak kettőt, így már sima a 2.5over, de ha nincs emberelőny szerintem nem lett volna meg. Csak jól indul a reggel.
Matt Simont behozták, beb*szott kettőt...lehet nem mondták neki hogy fölémellé vágjon mindent ami csak hozzá érkezik.[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
ETOM
addikt
Shandong Luneng 0-1 (0-0) Shijiazhuang Yongchang
Ezt bakker első félidő overra raktam.. két elvett gól. félidő 0-0. kijönnek 46. perc gól. FUUHHH[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Tegnapiak:
E. Frankfurt - Bayern München (élő) 1X2 Döntetlen 4,20 Nyertes
S. Whitlock - M. Caris A mérkőzés győztese S. Whitlock 1,25 Nyertes
A. Lewis - B. van de Pas A mérkőzés győztese A. Lewis 1,35 Nyertes
G. Anderson - B. Dolan A mérkőzés győztese G. Anderson 1,16 Nyertes
P. Taylor - V. van der Voort A mérkőzés győztese P. Taylor 1,18 NyertesELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zolynet
veterán
Central Coast vs Sydney 2.5over 1.9x apróval
Life is too short to stay stock!
-
szállitó
senior tag
10194 H
Newcastle - Stoke
Newcastle vagy Döntetlen (Kétesély)
1,35
14586 D
Hertha BSC - Mönchengladbach
Döntetlen (1X2)
3,25
17930 V
G. Muguruza Blanco - A. Radwanska
A. Radwanska (A mérkőzés győztese)
2,30
Összes esemény törlése
TÉT:
5000
Ft
KÖTÉSEK, KOMBINÁCIÓK
Egyes kötés (3x)ÖSSZEFOGLALÓ
Odds összesen: 10,09
Tét összesen: 5 000 Ft 1*5000
Maximum nyeremény: 50 455 Ft -
ETOM
addikt
válasz szab.tam #132112 üzenetére
Jogos, csak 1x már fogadtam így sorba pro-n az összes hollandra overt. És persze akkor a tétem épp visszajött. Mocsok banda. Most meg amit rájuk szántam elcsesztem élőn.
A másik szeló amire félidő 0.5 és 1.5 overeket pakoltam nem volt valami sikeres. Pedig még a bayernt is kihagytam egyikről. Rossz előérzetem volt azzal a kis oddsal.[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz C0d3r #132136 üzenetére
Ez egyébként tipikusan az a helyzet lesz, amikor a Bayern szerencsétlenkedése után mindenki úgy fogja kerülni ezt a két csapatot, mint próbaidős szatír a lányiskolát, miközben éppen ellenkezőleg, még a Bayern várt hendijeit is beverdesik a Getafe és Las Palmas kapujaiba.
Emmán csak ilyen. -
C0d3r
addikt
válasz szab.tam #132135 üzenetére
Innye, még jó hogy emlékeztetsz!
Getafe - Barcelona
Döntetlen 0:0 (Pontos végeredmény)
Odds: 19,25
Real Madrid - Las Palmas
Döntetlen 0:0 (Pontos végeredmény)
Odds: 38,00Odds összesen 731,50
Tét összesen 1 367 Ft
Max. nyeremény 999 961 FtHányszor lenne érdemes bekapatni?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz GabN73 #132134 üzenetére
"100-al a Norvég-Magyaron agyalok, hogy H vagy -1 H menjen"
barca hendi. inkább barca hendi...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
-
GabN73
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz GabN73 #132130 üzenetére
ez most olyan infobőség volt, mint jános barátunktól szoktuk megkapni, (igaz egyre ritkábban):
napi 3/4 duplás, + putto téma megrakva.melyik szelód, melyik ötödik, melyik vasárnap, és melyik 2?
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
GabN73
addikt
Holnap eldől az én szelóm sorsa is, 5 meccs. Vasárnapra pedig marad 2
-
szab.tam
nagyúr
válasz C0d3r #132124 üzenetére
csúnyán lerántották szegényt.
(#132125) B-L-A-C-K
most már megmutatom, az "enyém" még él:
12/13 kombináció
Krilja Szovjetov Szamara - Dinamo Moszkva 1X2 Dinamo Moszkva 2,45 Nyertes
Osmanlispor - Fenerbahce 1X2 Fenerbahce 1,85 Nyertes
Galatasaray - Eskisehirspor 1X2 Galatasaray 1,40 Nyertes
Düsseldorf - Fürth 1X2 Düsseldorf 2,25 Nyertes
E. Frankfurt - Bayern München Hendikep 1:0 Bayern München 1,45 Vesztes
Rennes - Paris SG 1X2 Paris SG 1,40 Nyertes
Örebro - AIK Stockholm 1X2 AIK Stockholm 2,10 Nyitott
Crystal Palace - Manchester Utd. 1X2 Manchester Utd. 2,05 Nyitott
Grasshoppers - Thun 1X2 Grasshoppers 1,70 Nyitott
Juventus - Torino 1X2 Juventus 1,58 Nyitott
Vaduz - Basel 1X2 Basel 1,45 Nyitott
ADO Den Haag - Feyenoord 1X2 Feyenoord 1,70 Nyitott
Genoa - Napoli 1X2 Napoli 1,80 Nyitottvalahol feljebb írtam is, hogy miket kell kihagyni, és 12/13.
de most nem keresem.***
de jobban fáj, hogy lenyomtam az első papíros mixem az új rendszerben, és bukott:
benfica, shamrock, dundalk, psg megvolt,
sima atma, bm bukta.
egyszerű, gyönyörű, 6* eredőnek látszott...[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
Holnapra megy egy ilyen, de segítsetek már egy 4. meccsel.
Crystal Palace - Manchester Utd. V 2.05
Manchester City - Norwich Hendi H 1.65
Fiorentina - Frosinone H 1,22Xr
-
B-L-A-C-K
titán
Dikk ez a bayern, verjem bele...
-
nzsolt77
tag
black szeloja lefött..
abayernre nem lett volna szabad hendit tennide ezek szerint semmit se[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Nem gondoltam volna, hogy pont a Bayern fogja vinni azt a kamit.
(#132123) nzsolt77: Ez az, amit nem láthatunk előre. Elmúlt 2 évben sorra lemosták őket a pályáról többszörös hendivel, most így sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
a frankfurti fetrengő kisb*i fejét valszeg fűtőszálas jéggel ápolták, nehogy fájjon neki az időhúzás...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ha lőnének egyet gyorsan, ki is venném bukóval a szelót, biztos nem lesz 2. góljuk már, de így 1. sem, ha így haladnak
óóó te szerencsétlen
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
JayZ
tag
Depor rottyantott egyet..
Amúgy valaki szóljon már a Bayernnek, nem hogy hendi, még győzelem se fog jönni -
veterán
Psg gólt szurkoljatok már ki.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
szab.tam
nagyúr
"gondoltam megrakom"
"helyette raktam"én az ilyet sosem értettem.
tényleg nem.ezért is szeretem a prot, mert akkor nem fog vissza semmi, ha gondolok valamit.
igaz, most próbálok nem gondolkozni, mert elb*tam, és nem tudtam feltölteni....
(#132111) yogibear
ha jobban értelmezed a hsz-omat, akkor talán nem buktam.
szólj, ha segítsek. megmagyarázom...[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Ma gondoltam megrakom az összes holland meccset 1.5 és 2.5 overre vhogy kombinálva.. persze helyette raktam baromságokat No komment most persze egy kivételével összes meccs 2.5 over már..
-
szab.tam
nagyúr
black szelóján volt besiktas meccs?
nincs több kérdésem...***
ez a bayern is érdekesen adja elő.
nekem új kfc kaja jut eszembe, eredeti még nincs teljesen nincs meg, de szabad magyar fordításban:
pénteki müncheni csirkék. (ezen még dolgozom.)[ Szerkesztve ]
-
JayZ
tag
1.18ért se izzadtam még ennyire.. Jééézusom..gyerekek ezek a törökök..
-
4850 oc
aktív tag
Köszi Besiktas..
Tudtam hogy X re megy....
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz zsolti72837 #132101 üzenetére
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest