Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz South Velen #167410 üzenetére
Végül kézilabdával segítettem ki magamat, két underdog hendikep jött is (Szerbia,Belarusz)
Ma meg vissza teniszre bukni, remélem Cilic nem akar hosszú meccset, Schwartzmanéknál, meg úgy tűnik jönni fog.
PSN: xszabikax
-
nagyúr
válasz South Velen #167412 üzenetére
Már azon gondolkoztam tegnap este, hogy megnézem, mire tennék teniszben, aztán megteszem az ellenkezőjét
Aki él és nem boldog, az téved!
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #167331 üzenetére
Esélytelen sajnos..
-
expander
senior tag
válasz South Velen #161222 üzenetére
ha jol emlekszem a raiffasen banknal van a skrillnek magyar szamlaja, 2 nap alatt ottvan atutalassal is
-
adise
őstag
válasz South Velen #161222 üzenetére
Már hogyne lehetne utalni?
jahogy nem akarod értem -
adise
őstag
válasz South Velen #161219 üzenetére
Miért nem küldöd magadnak?
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #155981 üzenetére
Ezt nem vitatom, de a tendencia akkor is az hogy ellehetetlenítsék a külföldi irodáknál a fogadást.
ha skrillleznek a userek, akkor majd jön az értesítő a nemzeti ávéhától, némi vagyonellenőrzésre, aztán megkérdik honnan a lóvé amit skrillről beutalt a számlára... ha nem tudja igazolni hitelesen, viszik elfele plusz bünti...
ha azt mondja fogadás akkor is, adó 42%, kamat meg a bünti és máris több úszott el, mint a nyeremény...
Azért ott sem csak hülyék ülnek... ha ezt én így végigvezetem, nekik sem kell hozzá túl nagy erőfeszítés törvényt meg egy nap alatt hoznak rá, mint most is a bankit, meg anno a játékgépeket és a többit, ha az érdek úgy kívánja.
Ha már egyszer kell a hörcsögnek a lóvé: [link]
úgy látszik amcsiban befuccsolt a biznic, hogy már szaros forinttal is beéri a dolcsi helyett.
Arra azért kíváncsi lennék, mit ad cserébe a rezsimnek meg az állampártnak, hogy így adózás nélkül az ölébe pottyantották a kaszinó biznicet és nem tartották meg állami kézben...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz South Velen #154730 üzenetére
érdekes és szépnek tűnő gondolat.
tetszik.olyan tavalyi serena-s. eljátsza a béna kacsát, majd beindul.
simán jöhet.
aztán djoko nyer 2 játszmát, majd wawa tb-ben kiegyenlít, és 5. szett.
az ok, hogy jó a forgatókönyv, csak kérdés, hogy ezt ők is tudják-e...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #154461 üzenetére
Lehet összekeverte a fiolákat és spuri helyett ketát szúrt.
Másik: lehet 4:0-nál beszóltak neki, hogy már 8 felett van Karolina 2:0-ás győzelme, abba lehet hagyni a futkosást, tét megtéve.(#154466) szab.tam nem, asszem mindössze két meccs volt közülük, azok is csak 2 és 3esélyre...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #154461 üzenetére
Már 4:6... valami nem működik nála, még csak az első szett de már úgy nyög, mintha a 3. lenne 2 óra meccselés után...
Végül is kell a meglepi minden napra.Na kiment budira, remélem szippantott vagy szúrt valamit és összekapja magát
Hát nem, túltolhatta az anyagot, vagy még nem jött meg a hatása...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #154457 üzenetére
Gyűrű ott van a bal kezén, hogy lássa ország-világ.
Amúgy nyerni fog, malackaképű orosz már most kivan mint a liba, ebben a déli melegben úgy vonszolja magát a szék felé, Cibulkova meg mint aki beleesett egy hordó gumibogyó szörpbe. pattog ott össze-vissza...
Svitolina is szólhatott volna hogy inkább hazamegy az 5-ös oddsszal, mint hogy tovább sz*pjon ebben a melegben.
Arra még nem jöttem rá, hogy Cibulkova a szervák előtt miért szagolgatja a labdát... fél hogy valamelyik labdaszedő a s*ggéből húzta elő, vagy mi a tosz?
Vagy titokban beszórják neki marihónaljával azt szippantja fel?[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #154452 üzenetére
Na igen, de 1,33-ért nem érdemes négy meccset berakni (főleg WTA-ban)
ebben teljesen igazad van, nem is raktam amúgy...
Igazából némi rizikóval Ivanovic és Bouchard zakóját kellett volna tenni párban, elég valószínű volt előtte is.
9 feletti odds a kettő párban...Ha Lucic-Baroni ugyanazt a foshalmazt hozza, mint az igen gyenge Cornet ellen (néztem jó darabig a meccset), akkor Kerber Angyalka hátrakötött kézzel és bekötött szemmel is megveri 6:0 6:0-ra...
persze teniszben semmi sem biztos, mert elég egy rossz lépés és feladja, vagy hasonló...
Ahogy elnézem, McHale is elszáll, 25 perc alatt 1:6 az első szett a bulldogképű olasz vénlány ellen...
Többet vártam az amcsitól, főleg hazai közönség előtt, de persze utóbbi kb semmit nem számít nekik, lásd Coco van de vége is elszállt mint a sóhaj...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #154426 üzenetére
Mind3 vérsimán lehozta, Kerber meccsen van ma, szóval nagyon alacsony odds kockázat, mégis jön.
Az önjelölt megasztár csinibabák meg kizúgtak ahogy kell.
Frau Bastian meg a Dzsini Bouchard...zsíros 3-3,5 oddson...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #154439 üzenetére
Azonnal feltöltöttem volna egy csomó lóvét.
Ilyen baki ritkán van... bár lehet később meg törölték volna a nyereményt.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #154436 üzenetére
Konjuhon fog elmenni...
foschpró is egy vicc, halom tenisz lesz még ma és alig van belőle élő...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #154431 üzenetére
Hitetlen vagy, pedig látod, cseh luvnya csak lehozta az első szettet.
2,2-ért ajándék volt, hogy nyer legalább 1 szettet.2:0-ás győzelmére 8 felett volt, 2:1-re 5 felett...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #154431 üzenetére
aztán megint kettős hibával kezdi a saját adogatását
és el is veszti.
Tájbrék.Itt még bármi lehet.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #154429 üzenetére
Az, bár eddig csak az első adogatást veszítette el (mondjuk az is elég) de a sajátjait utána viszonylag jól hozta...
Még mindig kétesélyesnek látszik a dolog, de talán egy szettre jó lesz, az is 2 feletti odds...
Frau Schweinsteiger az ösküvő óta az Olimpián ment egy meccset, kihullott, meg Cincinnatiben is 2:0-lal intézte el valaki... reméljük a legjobbakat.Na tessék Frau Schweinsteiger kettős hiba vissza is adta a brékelőnyt. 5:5...
Vissza is vette. na mindegy ez van.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #154427 üzenetére
Frau Schweinsteiger már csak az egyelőre még az ellenfelekre adott nagyobb oddsokért indul
Most pl. 3 van az ellenfelére, ami még mindig nem rossz pénz, ha apuci keresményét rádobják beten.
És ráadásul nem is kell tovább szívni a melegben a pályán, mehetnek egyből a nyereményből Miamiba koktélozni.Most vette férjül Bastiant alig egy hónapja, Nászút pénznek jól jön az a 3-as odds.
Gondolom a Velencei Városházát sem ingyen kapták meg az esküvőre.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #154426 üzenetére
Vicces lenne ha ma nem nyerne Allertova, illetve pontosabb úgy, hogy nem kapna ki megint Ivanavic. 3-as oddsért az évtized ajándéka.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #153855 üzenetére
de ha nyer Sugita, tökönszúron magam h kapzsi voltam és nem volt elég a 11-es odds simában.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz South Velen #153853 üzenetére
"azt kellett volna megtenni nagyobb lével is"
Utólag persze...Azért szép lett volna telibe veri...
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #153852 üzenetére
a 22-es odds már nem jön össze, bár a másik kettő együtt 60-as odds volt, azt kellett volna megtenni nagyobb lével is, Nishi meg Nadal is fáradt volt az olimpia miatt.
de ez a Raonic undorító sótlan teniszt játszik, förtelem
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #148713 üzenetére
Sajnálatos módon egy madár rosszkor repült át a pálya felett így elment a brékelőny és az első szett is.
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #148467 üzenetére
Eszméletlen sima volt.
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #148475 üzenetére
Holnapig még eldöntöm, egyelőre
Kuznetsova 2:0
McHale 2:0
@2,25
és
Kvitova 2:0
Cibulkova 2:0
@2,03
van összeírva,Kerberrel az a bajom, hogy Stuttgartot szépen hozta, de utána Madridban és Rómában első körben kukázta magát...
A másik meg hogy baxhatom a CS-t ha valamelyik feladja, mint pl nemrég Bertens Kerber ellen asszem Miamiban talán...
szóval még képlékeny a dolog...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
nekem holnapra Wawa és Thiem 2-0-k fognak menni egy kis foci over mellé
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
jól hangzik.
"felveszi a fizut"
szerintem itt még nem jár zsé.cibulkova is lehet ok, hacsak nem enged egy szett egérutat.
túl sok fura 2:1-et láttam az elmúlt évben.
serena vezette be a műsort. 1. játszmában meghalt, azután agyonverte az ellenfelet.logikus a levezetés, de ez akkor is női tenisz.
jó volt ma a cilic meccs szakkomentátori megjegyzése:
múltkor az összes ffi meccset eltaláta, nőiből 14-ből 4-et...a másik az, hogy sérült játékos meccsére nem teszünk.
ha feladja, akkor normál külföldi oldalakon 1*-es.
a pron veszít.
de ha 2:0-ra vereted, és az elején adja fel, akkor 1:0-ra kapott ki, így buktad.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
benooo360
csendes tag
válasz South Velen #148019 üzenetére
Azt hittem fáradtabb lesz Begu a meccs után , de ha ilyen erőben van, akkor elgondolkodtató a holnapi meccs alakulása
benooo
-
tomrRRR
senior tag
Strycova mi alapján akartad megtenni? Keys nemrég megverte pár hete, tök egyértelmű volt a győzelme, és az odds is ajándék volt. (Néha nem árt egymás ellenit nézni)
The easy day was yesterday!
-
benooo360
csendes tag
Basszus, hogy ratettem a 4-es fogatomra a Begu Babos paros meccset
benooo
-
yogibear
addikt
Bezzeg tegnap seperc alatt hazaküldte a plüssmacijához Dzsinit.
-
benooo360
csendes tag
válasz South Velen #148007 üzenetére
Mester! A faradt Begu team kikap a friss, fitt Babos teamtől?
benooo
-
benooo360
csendes tag
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #147925 üzenetére
és Kuznetsova 2:1...
szab.tam módon a Dzsini, Begu, Gavrilova, Bacsinszky meccseket mind oda-vissza 2:1-re megtenni kombiban, 16 szelvény a legkisebb odds kb 250...
a legnagyobb 365...[ Szerkesztve ]
-
benooo360
csendes tag
-
néha
aktív tag
válasz South Velen #147917 üzenetére
csóró gyerek mekkorát nyalt de legalább nyert
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #147917 üzenetére
Megcsinálta.
-
néha
aktív tag
válasz South Velen #147889 üzenetére
Hát igen,ez a női tenisz
szerk: olyan amatőr hibákat vét....
[ Szerkesztve ]
-
néha
aktív tag
válasz South Velen #147885 üzenetére
Hát erre kár volt egy forintot is tennem
-
nagyúr
válasz South Velen #147885 üzenetére
kicsit sokat hibázik, mondta is a szünetben, amikor a papolás volt, hogy kiszorítja williams valamelyik oldalra, és alig bír visszajönni
de még mindig vannak szép megmozdulásai
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #147882 üzenetére
Timike megy a levesbe... szinte minden szervája visszajön Vénuszkáról akinek meg olyan erős returnjei vannak, hogy ember legyen a talpán, aki visszaadja...
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #147882 üzenetére
Ennek annyi is.. Babos magabiztosságát idegroncsság váltotta fel..
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #147876 üzenetére
Dzsini megint lehozza az elsőt, elveszíti a másodikat...
Begu - Kasatkina meccsen is simán elfér a 3 szett...
Mindkettő oda-vissza párban minimum 15,8, maximum 18,28 Prón...
Strycova/Begu CS 2:1 a nagyobbik odds, Dzsini/Kasatkina CS 2:1 a legkisebb...de amúgy ez a 4 vagy feletti oddsok elég magasak, legutóbb mikor valamelyik versenynél figyeltem, 3.5 körül voltak...
Sőt még a Kuznetsova - Gavrilova meccs is kicsúszhat 3 szettre... de arra még Prón nincs odds... pedig mindkettő rég befejezte...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #147873 üzenetére
innen már jól jöhetnek a CS 2:1 v 1:2-k
pl. holnap Csini Dzsini meccsére 4,25 és 3,95 van rájuk...
elvileg reggel 10-kor kezdenek...Degubegu meccsére meg 4,3 és 4,00...
mindkettőn simán befigyelhet a 3 szettes meccs...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #147871 üzenetére
ő még erőlködik, de pl Vinci is ment a levesbe, asszem 7. kiemelt volt...
az első 4 együtt is 120 odds felett lehetett...
[ Szerkesztve ]
-
benooo360
csendes tag
válasz South Velen #147846 üzenetére
McHale is jott. Csak szegeny Babos kap ki majd, mert megtettem 10 k val. Na mindegy.
[ Szerkesztve ]
benooo
-
meta91
csendes tag
válasz South Velen #147846 üzenetére
Azt én nem láttam, nekem is saját kútfőből érkezett ez a gondolat
-
benooo360
csendes tag
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #147814 üzenetére
az hagyján, de jól meg is szorítja, úgy visít .
még mindig 1,5 van a románra... bár ugye csodák vannak, lásd a tegnapi Riska lányt meccslabdáról kikapva...
[ Szerkesztve ]
-
benooo360
csendes tag
válasz South Velen #147785 üzenetére
Mi legyen a mai tenisz?
Tímeánk elveri Venust?
Ostapenko eddig bírta? Vagy van esélye?Plusz ezek jöhetnének ma
[ Szerkesztve ]
benooo
-
benooo360
csendes tag
válasz South Velen #147776 üzenetére
Kàr, hogy nem nyert, pedig a baseball mecseim jottek, amikkel osszeraktam.
benooo
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #147775 üzenetére
vicc volt az amcsi liba... meccslabda adogat és kettős hiba...
annyi esze nem volt, hogy biztonságit adogasson, inkább bebaxta a hálóba...
edzőnek kellett volna két taslit adnia, hogy felrázza, de onnan már elszállt, mint a gólya... 3 szettben esélye nem volt...
Ezt a Stosurt simán vernie kellett volna, annyira gyenge volt, de felhozta a nyomi amcsi magára, ki is kapott.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
sz_abika
addikt
válasz South Velen #147776 üzenetére
Neked sürgősen bé65re kéne menned, hogy az utolsó meccsekről élőben menekíthess pénzt ^^
De amúgy így is respekt, hogy a lányokkal egyáltalán profit közelben vagy.
PSN: xszabikax
-
törölt tag
Én is rosszkor törtem meg az egyen megy el miatti szünetet. Szombaton már akartam tenni egyet, gondoltam Manchester Unitednek kell a győzelem a BL helyezésért, Leicester a stadionban is ünnepelni akar és az idei Everton könnyen verhető, jó oddsok voltak kötésben. Nem tettem. Vasárnap néztem PSV ha bajnok akar lenni és Barca hendivel. Nem mentem el tenni. És még BLACK remek netes Levante tippjét is csak későn olvastam. Hétfőn útba esett a lottózó na tegyünk valamit: ezressel Sundsvall utolsó ellen, a Konyasport 2 felett adták és sima is lett, de a Fenerbahce úgy látszik ennyi győzelem most bukta el a Besiktas üldözését. Büntetőt is hibáztak. 1K->5K lett volna a 3 meccs és tök esélyes volt mind, nem mondanám rosszul válogattam ki. Ma megint a Manchester Unitedet érzem és jó az odds, de elment a kedvem megint.
-
South Velen
addikt
ettől az egy 1,1 milkótól se álltam messze 640 Ft-ból : [link]
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #147769 üzenetére
dehogy viszi... Sammy ordas szarul játszik, a Riska lány meg hozza amit kell sima 2:0 lesz...
1:1 után Csini Dzsinit kellett volna megrakni (meg amúgy is ), 2:6-os 2. szett után simán hozta a 3-at és nyert...
itt az elején még nem, de később már elég jó opció a 2:1 valamelyiknek... múltkor is pedzegette valami okoskatörp szpíker, hogy első megnyert szett után sokszor kiengednek és elveszítik a másodikat...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz South Velen #147769 üzenetére
Tegnap is úgy nézett ki...
-
benooo360
csendes tag
válasz South Velen #147752 üzenetére
Köszönöm, mondjuk már az oddsa is esett, tegnap este még 3 volt, most már 2,75. Akkor hajrá Riske!
benooo
-
bab1987
tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz South Velen #147742 üzenetére
Azért még nem mondanám.
-
bab1987
tag
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #147738 üzenetére
Bravúros kezdés Pereirától.
Mindig ez van ha előre beírom a tippet.
-
benooo360
csendes tag
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #147639 üzenetére
Cibulkovával gondok lesznek
-
tomrRRR
senior tag
-
tomrRRR
senior tag
válasz South Velen #147414 üzenetére
Jol latod viszont ez a Siegemund eleg nagy tehetseg a maga 28 eletevevel velemenyem szerint top10 jatekos lesz akkor velemeny holnapra kik fognak nyerni ? Es a mai garcia lopez ferrer meccs tipped? Lehet meglepetes vagy sima ferrer?
-
tomrRRR
senior tag
válasz South Velen #147411 üzenetére
Ez a Siegemund megnezted? Vagy csak beiirtad h kihagynad, par hete megverte 2-0 ra rossznak tunik vagy miert nem tenned mg?
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #147402 üzenetére
5:3-ról 5:6 Asszem innen már elment a hajó.
és 5:7
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz South Velen #147309 üzenetére
hát nekem max 200 ft-ot, azért egy csodával érne fel ha 0:0 lenne
-
Jarod1
veterán
válasz South Velen #146819 üzenetére
ekkora bunda a medvének nincs....
-
gery2123
őstag
válasz South Velen #138417 üzenetére
Nem szoktam nézni a néptippeket. Rakom amit érzek, plusz a 2,15 ods még mindig jobb mint egy 1,2 tuti foci
Már 3,4 az ods a Barca GG-re. Lehet tényleg meg kéne dobni!?
-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
válasz South Velen #138414 üzenetére
Nem csodálom, ezért is nézek mostanában inkább sorozatot
Fogadni is inkább fogadok NHL, NFL, és egyébb hokira, mint focira, mert undorító ami megy... Persze mindenütt megvan a csalás tudom, de valahogy kevésbé nyilvános.Éjszaka a New York Rangers kikap ismét szerintem. Nem fogja otthon megverni a Tampát. Aztán majd jön ott is a meglepi.
juliabrilke: Lehet be is próbálom egy kis apróval, van rá esély.
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
Chereiose
addikt
válasz South Velen #138411 üzenetére
Reallal együtt ez már tényleg a nyilvános csalás, nem is értem...
-
gery2123
őstag
válasz South Velen #138411 üzenetére
ahogy a Realnak úgy a Barcának is adni kellet 11-est
Én már nem is csodálkozom-- PSN_ID: GerY2123
-
trincsi23
csendes tag
válasz South Velen #135376 üzenetére
ááá...sajnálom
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #135215 üzenetére
úgy látom csak a pelicans fogjavinni, mert egynek mindig vinnie kell. emberhátrányból lő gólt a saipa, el is dőlt.
mellesleg a karpat úgy látom ma adja el a meccset, undorító egy csapat, amikor már 6 feletti odds a vendégre, otthon szinte mindig eladják a meccset.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #135215 üzenetére
alig kezdődik el pár meccs és máris szinte esélytelen a dolog, jeee, szinte mindig ez van ha előre beírom.
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #134931 üzenetére
Nem pont erre gondoltam.visszavonták a a sport gólt
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #134753 üzenetére
Vagy nem, de csak azért mert beírtam.
-
spm
tag
válasz South Velen #134753 üzenetére
Nincs kétségem afelől hogy van ilyen, és persze remélem hogy nem ma van az a nap. Eddig 1:0, jó lenne ha már 2-3-nál járnának.
Szerintem másodpercre pontosan akkor lőtték a másodikat amikor leokéztam a hozzászólást.
Ja és persze a Moszkva is durranthatna gyorsan egyet a 3. harmad elején...[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz South Velen #134613 üzenetére
Próbálkoztam csak. Egyébként 1 meccs ment el (döntetlen) egyet meg elhalasztottak (Volgar-Astrakhan) de ilyenkor nem tudom mi van. Jelenleg "nyitott" van a meccs mellett.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
C0d3r
addikt
válasz South Velen #134613 üzenetére
Igazából az lenne a legoptimálisabb én szerintem, hogy megtesz mondjuk egy ezressel 3 ilyen 1,3-as meccset, az egy kellemes duplázóst kiad.
(#134616) djculture: Természetesen, elmehet egy 1,01-es odds is. De még így is több esély van ilyeneket eltalálni, mint 11-et, ahol ha már csak egy kuka, kb. a pénzt kapja vissza.
[ Szerkesztve ]
-
TheFurgeurge
csendes tag
válasz South Velen #134591 üzenetére
Ja, elég érdekes, de remélem jó lesz, mindjárt lefutok és feladom
Hidd el, tovább jutunk..[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz South Velen #134143 üzenetére
Kellene a H...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
C0d3r
addikt
válasz South Velen #134143 üzenetére
Megbeszélt 0:0 61x-es pénzér'.
-
GabN73
addikt
válasz South Velen #133897 üzenetére
Egy sörre jó vagy, bár még nincs vége
-
GabN73
addikt
válasz South Velen #133892 üzenetére
Annyiból úgyse tudod megbundázni
-
GabN73
addikt
-
szállitó
senior tag
válasz South Velen #133491 üzenetére
Én ezt se értettem,és már nagyon bánom hogy nem ment többért... Vinci így is úgy is továbbjutott várható volt hogy nem erőlteti majd magát... 6-1 6-0 volt A K nak
B-L-A-C-K 1X be mehet a meccs
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz South Velen #133489 üzenetére
Nadalon én is gondolkodtam, hogy nem akarja majd holnap agyonveretni magát a Djokoval.
-
törölt tag
válasz South Velen #133126 üzenetére
Ezek tényleg idióták akkor. Az mi hogy a 3. kör beszélgetésnél azt mondják tehetsz panaszt? Hát már tettél emailben, telefonon. Látják a problémát, nem is lehetne mínuszban egy ilyen egyenleg, mi az hogy nem vizsgálják ki? Ilyen amikor törvényileg nincs versenytárs, nem kell szolgáltatni. Van egy állami tippelde oszt kész. Ez tök olyan mint próbáld visszakérni a MÁV-tól a jegy árát nagy késés után. Elvileg megteheted, gyakorlatilag annyit kell utánajárni semmi értelme, csak levonod a tanulságot nem ülsz vonatra többet.
-
szállitó
senior tag
válasz South Velen #133126 üzenetére
Velem ugyan ezt eljátszotta egyszer 365 is volt mínuszban a számlám... igaz nem sokkal csak pár ezressel..
Szóval más irodánál is előfordul.
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #133104 üzenetére
mínuszban van az egyenlegem wattafakk
utánanéznek mit lehet tenni - neked visszaadják amit most befizettél, attól a közmunkástól meg aki bent hagyta azt a meccset levonják az azon kifizetett nyereményeket... ennyi. ja bocs, ez magyarisztán...
-
őstag
válasz South Velen #132963 üzenetére
Én minap beszéltem velük telefonon, mert valami gond volt a felhasználói profilommal.
Kellemeset csalódtam bennük, az ügyintéző nagyon jó fej, amint orvosolták a hibát, hívott is vissza, hogy próbáljam ki gép előtt.Egy próbát mindenképpen megér.
-
rwin5
őstag
Szerintem várj holnapig, én az ilyen kisebb hibáik miatt utáltam meg azt a helyet, hogy néha késett a befizetés után a számla frissülése, alacsony odds, meg anno az élő fogadás kb nulla volt, egy telózást megér.
-
törölt tag
Te tudod, szerintem lenyugodva egy telefont megér a dolog utánajárni. Szidom én eleget a Zrt-t, de egy ilyen ügyet lehetne tisztázni főleg ha már írták is átment a pénz, csak valami gebasz van. Kérték telefonálj, és szóval most nálad pattog a labda. Ha telefon után sem oldják meg, akkor jogos a felháborodás.
Rooney végre!
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #132959 üzenetére
Az hogy a bankszámládról lekerült, még nem jelenti azt, hogy eljutott hozzájuk és lenyúlták...
Van amikor a bankok közt fut a pénz pár kört... például, mert már zárva a rendszer, csak másnap írják jóvá, satöbbi...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
rwin5
őstag
jórégen nekem is 1x nulla volt a befizetésem, kb fél nap múlva jelent meg a számlán a pénz, szerintem még ne aggodalmaskodj, pláne ne ekkora összeg miatt, gondolom ezer ft azért nem vág földhöz
-
C0d3r
addikt
"De ezek kajak azt hiszik..."
Ez tőlük sehol se hangzott el, ha jól tudom. Azért kérték, hogy hívd fel őket, mert a mail levelezés nem tekinthető hivatalosnak, és az adataidat is inkább telefonon kérnék el, amit egyébként tudnak is rögzíteni, így van nyoma minden panasznak.
Ennél jobban mi se tudjuk ragozni, ha annyiban hagyod, azzal csak magaddal szúrsz ki, hiszen senki se tudja mi a valódi ok. Nem lopás (milliárdos bevételeik mellé minek kelljen a plusz botrány néhány tízesért...), nem inkasszó, valami technikai malőr lehet valahol az éterben...
Tehát Te tudod.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest