Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
válasz Illusion1010 #98497 üzenetére
sok sok kupameccs... bármi lehet...
-
Deck
titán
Black egy nagytétes a holnaputáni Realra?
PS5
-
L_YKing
addikt
-
expander
senior tag
ha egy teniszmeccsemet elhalasztottak eso miatt holnapra, es igy nyilvan kikerult ideiglenesen az elo fogadasi kinalatbol, ne is varjak ra, hogy a bet esetleg felajanlja, hogy kivehetem a fogadast ? varnom kell holnapig, amig ujra "fogadhato" lesz ?
-
gery2123
őstag
válasz Daniel Alves #98492 üzenetére
Még jó hogy raktam. Hátha jók lesznek egy X re. Nekem az is jó
-- PSN_ID: GerY2123
-
Daniel Alves
őstag
válasz Illusion1010 #98491 üzenetére
ez bizony rotty
(#98491) Illusion1010: Én nem piszkálom ezt a mérkőzést
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Illusion1010
senior tag
Valenciának piros lap
(#98492) Daniel Alves
Érdemes tenni az Espanyolra szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz Daniel Alves #98488 üzenetére
A valenciánál én biztosabbnak érzem holnap a villarealt.
-
gery2123
őstag
válasz Daniel Alves #98488 üzenetére
Na én is raktam, 2 tétel között ennyi belefér. ☺
-
gery2123
őstag
válasz Daniel Alves #98485 üzenetére
Meg ideje lenne gy jó kis AH tippet is adni, nem gondolod
-
Daniel Alves
őstag
Indulni kellene haza
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
!Tupac!
tag
Atleti a hétvégén csúnyán megviccelt, -10k....
majd ma nba-vel próbálok javítani hajnalban konkrét elképzelés még nincs
-
sz_abika
addikt
Ronnie mit csinál 5-1ről?...
PSN: xszabikax
-
Digestive
veterán
Valaki segítsen légyszi!
Beten nem bírok még rendesen kiigazodni. Először is nem találok sehol olyant, h keresés csapatra! Tényleg nincs, vagy csak béna vagyok? Most meg a Bristol City - Doncaster meccsre olyant kerestem, h 1. félidőt hazai nyeri, de ezt sem találom csak Ah-ban! KösziBár az 1. fi Ah -0,5 lehet nekem a jó akkor ugye...
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
-
lecsokolbi
aktív tag
Tegnap fizettem ki rezsit főbérlőnek decemberben fél hónapért majdnem egész hónapot fizettem még jó, hogy kevesebbre számítottam...
Muszáj voltam tenni, jó lenne azt a nem betervezett összeget szép lassan ilyen "kis egyszerűből" összenyerni.
Bastia meccsen 2,5+
PSG jut tovább
Porto (0-1)
Hawkins snooker 6,6~ odds- Mindenki hazudik! -
-
pohár
félisten
válasz bammbula #98469 üzenetére
én előbb mindenképp várnék egy kezdőt, de ha így, "vakon" kell fogadjak rá, talán V... de én a továbbjutásukat raktam 1,24-ért, vagy mennyiért, meg még 3 meccset hozzá, 300ft-ból jöhet komoly 1800
megláttam, hogy ennyire nincs semmilyen meccs ma, de talán ez még jöhet is, ennyit érnek a kupás napok nálam, nem többet
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
Max atya rezsidémonűző • egy órája
Egyébként mit csinálnátok 88 milliárd forinttal?Csizsik Pizsik > Max atya rezsidémonűző • 44 perce
Megvenném Pique-t (Barca hátvéd) és örökre eltiltanám a focitól.
A többi 325,9 millión ($) pedig élvezném az életet...:'D
-
-
bammbula
tag
Szerintetek melyik biztosabb Espanyol-Valenciára?
2,5over/under vagy 0-1/2-3/4 vagy több gól?[ Szerkesztve ]
-
Jeollam
aktív tag
válasz gery2123 #98458 üzenetére
így van, én sem értem! Nem lehet mindenki gazdagabb ember, én sem engedhetem meg magamnak, hogy 25 ezrekkel nyomassam!
van mikor 200 forinttal, és van mikor 2000 forinttal nyomatom.
ilyen ez.
mindenki annyival játszik amennyit meg tud engedni magának / nem sajnál.Nagyon remélem hogy itt nincs kiközösítés amiatt, hogy valaki kicsikkel nyomatja.
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
férfiállat
tag
úgy látom csóri Messinek egy új öltönyre se telik, tavaly is ez volt rajta
-
-
nagyúr
válasz margithid #98452 üzenetére
Hát pedig hidd el, hogy ez nem így van.
Ha visszanézel pár oldalt, láthatod hogy múlt héten volt egy 100 FT-al megrakott szelvény, 10 meccsel, 1.4-es meg 3.30-as oddsokkal is, 326x-os eredővel, és egy vitte el.
Elmondom ezt kb 2p alatt tettem, semmit nem elemezgettem, vagy nyálaztam át, csak így lista alapján tettem.
Függetlenül attól, hogy mennyire pechszériám van most, tartom azt, hogy ez az elemezgetés sokszor semmit nem ér.
Volt már hogy egy 5 eseményes szelvényt 2 óra alatt raktam össze, néztem hiányzókat, aktuális formát, egymás ellenni körülményeket, elmúlt 10-10 meccs eredményeit, elemeztem hogy idegenben és hazaiban milyen formát mutattak, megnéztem hogy az adott meccs mennyire "tét" meccs, tehát azon kívül hogy nyerhető 3 pont van e még valami tétje (mondjuk BL vagy EL indulást érő hely, stb) megraktam, azt mondtam, hogy ez tuti szelvény, el sem mehet, aztán az első meccsen már el is úszott.
Én azóta nem nézek se hiányzókat se semmit, hanem teszem ami úgy érzem jön, csak valahogy egyel mindig túlhúzomÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Ha single tennék, akkor biztosan nem 1.4-et
1.7-1.8 alatt akkor tuti nem tennék, mivel akkor eleve 5-10-20k lenne a tét is, ennek csak így van értelme.
És fentebb már vázoltam, hogy a sok bukó miatt már nincs önbizalmam nagyobb pénzel tenni bármit is.
1.3-1,5-ért meg nem kockáztatok 10-20K-t mert ezek az 1.3x oddsok is ugyanúgy elmehetnek mint a 2.0x.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
margithid
veterán
válasz Shkiz0 #98450 üzenetére
Most is raktál egy utolsó utánit is. Le kell formázni az agyadat, ez nem szerencsétlenség. hanem egyéni hiba, hidd el. Nekem a bukóim több mint fele a saját hülyeségem amit útólag elemzek. És ezáltal olyan meccseket se raktam amik nagyon jók voltak! Psziché.
Vizsgáld meg, hogy mi alapján tetszettek a bukós meccsek. -
nagyúr
válasz Illusion1010 #98435 üzenetére
Hát ezt a részét nem értem én sem hidd el.
Nincs azzal baj, hogy néha nem jön, mert ez ilyen, nem mi vagyunk a pályán, nem mi alakítjuk a dolgokat, és ahogy a mondás is tartja 4 lába van a lónak mégis megbotlik.
Na de hogy ennyiszer basszus?
Már matematikailag is jönnie kellett volna ebből a sokból legalább egynek, de nem.
És láthatod, még az 1.18-al is tudok bukni (hétvégi MU gól hiánya), meg mind1 mit válogatok, 1.4 vagy 2 és feletti akkor is egy megy el.
Jövő hét után van időpontom egy ilyen rontáslevételes nőhöz, hát kíváncsi leszek
Alapból nem hiszek az ilyen hókuszpókuszban, de már nincs jobb ötletem, és egy közepes tétes szelvény árát már nem sajnálok erre, elkönyvelem magamban, hogy az is egyen ment volna el így nem kár érte[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz margithid #98433 üzenetére
Nem szokásom, idegből játszani.
Ha így tenném már rég nem lenne semmim, mert ezek nálam majdhogynem mindennaposak.
Régen nekem is volt úgy amikor még nagyobb téttel nyomtam (10-50K között) hogy ha elment zsinórban 2-3 fogadás is akkor idegből ment utána egy 50 vagy ennél nagyobb fogadás is. Akkor még volt szerencsém mert ezek többnyire jöttek már, de volt hogy ez is elment. Aztán le is álltam erről a nagy tétes dologról.
Manapság meg már önbizalmam sincs 5k-tól nagyobbat tenni, azt is csak szökő évente lassan, mert meccsszámtól függetlenül elviszi egy.
És hiába mondanám hogy pihenek, mit érek vele?
Múltkor sem raktam 1.5-2 hétig még véletlen sem, aztán utána mondom na próba, és ugyanott folytatódott a dolog ahol abbamaradt, egy meccs...
És ha nincs értelmes meccs ilyen kínai, japán, üzbég, meg mucsaröcsögei meccsekre nem rakok "csakazértis" alapon.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
olyan 96%-os vizsgát produkáltam KRESZ-ből, hogy még én is meglepődtem
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
válasz gyuromoj #98437 üzenetére
Én innen szemezek mindig amerikai sport ügyben.
Ez alapján a StLui, Carolina és a Pittsburgh a legegyértelműbb.
Carolina meccset mondjuk annyira nem értem, de a leírás alapján az elsőéves kapus az Avalanchenál kontra Staal visszatérése lehet az ok.Tipuka: Nm. Én HIFK + Sullivan mára, de már azt is csak online, mert éjjel indul:
ATP - EGYÉNI: Australian Open (Ausztrália) - Egyéni - Selejtező, kemény[ Szerkesztve ]
-
pressure01
újonc
én mára ezt mondanám.
http://tippbox.hu/szelveny.php?h=0cwHdwTuHw7
www.tippbox.hu
-
tipuka
addikt
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
D@ve89
tag
West Ham-Everton
West Ham 2,2 körüli odds. Everton formáját tekintve, idegenben simán kikapnak. Vélemények? -
gyuromoj
veterán
Éjszakai NHL meccsek eléggé papírnak tűnnek... csak aztán nehogy úgy legyen mint a tegnapi Tampa meccsel. Én két meccset néztem amit lehet megrakok nagyobb téttel és teszek egy papírt kombiba mellé.
Ami szerintem tuti:
Pittsburgh+Boston
Még van időm dönteni, úgy is beírom hogy mit raktam.(#98405) B-L-A-C-K
Lehet veled tartok.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
sz_abika
addikt
válasz tipuka #98404 üzenetére
Az meg annyival több, hogy a szingli tétek is benne vannak és így 7 módon nyerhetsz.
De bevallom ezek szvsz értelmetlenek legtöbbünknek. Most itt mi 2-3as oddsokkal toljuk.
100ftos alapon, 700ft lenne egy 3 eseményes fogadás. Hogy matematikailag ne jöjjünk ki sehogy minuszosan, 7x odds alatt nem érdemes benne hagyni semmit. Pontos eredmény fogadóknál lehet ez jó, vagy a megszállott kézi/kosár dönciseknél.
De ezeket én is csak onnan tudom, h a b365nél mindig látom ezeket a neveket. Yankee, Heinz, Super Heinz...stb. Nem használtam még sosemA Tampa papírról meg annyit, hogy a Philly 50%ban hozta a haza meccseit, a Tampa meg 50%ben az idegenbelieket. Vegasban is az over volt a legnépszerűbb tipp, az jött is
Na mára akkor HIFK és O'Sullivan nyerjen és akkor zsinorban 3. nap pluszos.
-
Illusion1010
senior tag
válasz Shkiz0 #98432 üzenetére
Nem konkrétan, de amikor ezt a mondatot olvastam: "Azokban az emberekben, akikben a könnyen szerzett pénznek van negatív jelentéstartalma, a sportfogadásban elérhető potenciális lehetőségeket fogják maguknak blokkolni, és akarva, akaratlanul is kiválasztják azokat a bizonyos bukó mérkőzéseket, hogy megint pont azon az egyen menjen el a legkisebb oddson..." akkor önkéntelenül is a te szelvényeid jutottak eszembe De ilyen már a világon sincs, hogy mindig elmegy egyen
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Banvitspor kosarat vereti valaki 3.55-ért?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
margithid
veterán
válasz Shkiz0 #98430 üzenetére
Vigyázz azért, nehogy eldurranjon az agyad. Én sajnos a múlt héten 1 havi profitomat daráltam le. stratégiámat betartottam, de idegből játszottam, elment egy meccs, eldurrant az agyam és meggondolatlanul tettem. Ez a fogadók legnagyobb hibája. Most pihi, tiszta fejjel akarok majd játszani hétvégén, hiába tetszett ma korea, meg holnap majd villareal x2, nem teszem. Helyette, sportolok, sétálok, szépirodalmat olvasok, kiszellőztetem a fejem. Másképpen nem lehet. Olyan ez mint a tőzsde, nem maradsz le semmiről, jövő héten is lesznek jó meccsek. Amit be akarok tartani majd, hogy bukó után 1 hét pihi.
-
nagyúr
válasz Illusion1010 #98431 üzenetére
Elolvastam de ebben momentán nem ír az ilyen pechsorozatról, ahol már lassacskán matematikailag is illő lett volna már nyerni, nem mindig így bukni
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
-
choco01
addikt
Mára vagy holnapra mi a "tuti"?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
skeli
tag
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
sz_abika
addikt
Ez az ausztrál siker 1.40ért egész jó befektetésre sikeredett
-
stefyY
őstag
Carolina nyer holnap éjszaka!
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
törölt tag
Az év aranylabdása.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
MR!!
aktív tag
Ennyit a papírformáról
Phila-Tampa 7:3
miszter
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #98412 üzenetére
azért érdekes lett volna, ha a 2 főmajmon kívül 1* egy egy kapus kapta volna meg az oscar-t...
ez így van.
csak mellette olyan jó feladni valami kami kombit is, aminek a végén százerek vannak a "várható" részlegen...
viszont amikor a single játékot játszottam, akkor 200 ft-ot is sajnáltam akármilyen bohóckodásra.
csapongok. ez van.
de legalább jól megmagyarázom.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
De szar...
Ha a téthozókat érzed lehet azt kellene inkább erőltetned...
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #98410 üzenetére
ez a kabbe tipikus esete.
**
most időm sincs rá.
csak feldobálok naponta kb. 2 db össz napi téthozó mixet, és egy baromságot.
az egyik az rendre jön, és ha a kami is benézne 1*, az jó lenne.
kb. ennyi.
most egy ideje a single játékot hanyagolom.
pedig csak azzal lehet nyeregetni.
(vagyis én csak azzal tudtam.)
de az türelem, idő, megfontoltság.
most egyikből sincs.****
viszont holnap lesz pár érdekes kupameccs.
dél-korea + ausztrália hendivel kötéseben megrakva.
ha jön reggel, akkor azt este elszórom a kupákra.
(pl fulham jut tovább 2.5-ért. vagy 1 fi 0:0-k)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #98407 üzenetére
jaaaa, nem is láttam.
így könnyű.
szép.***
"melóig míg bemegyek nem sok veszély ér..."
ha átsétálsz a dolgozószobába, úgy nem is érhet....nekem most vége a jó világnak, 8 év után nekem is néha be kell járkálnom.
meg 7-kor felkelni, meg ilyenek.
(de zuhanyzás és reggelli nélkül lehet, hogy csak 1/2 nyolckor...)[ Szerkesztve ]
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #98405 üzenetére
....
- de pistike! január van!
- tudom... sapka, sál...nem azt mondtad, hogy januárban pár kamin kívül semmi?
és tessék korán lefeküdni aludni, mert majd te is felcsavarodsz kialvatlanul a fára.
de tényleg...[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Hétvégére lesz pár ígéretes meccs, így jöhet majd egy nagy tétes.
Amit eddig kinéztem, Lyon, az oddsot nem is nagyon értem, de nem fogom kihagyni, Real hendi, Liverpool.
Tippmixen olyan 5,2 körüli oddsra taksálom, 20-25 ezerre már elég kellemes összeget hozna...
-
pohár
félisten
-
puby1985
csendes tag
hihetetlen hogy amire ma raktam minden elment.. 20k csáó. maradt 55Ft a betemen. viszont találtam egy jó kis melót, szerdán kezdek. az már tutibb költőpénz lesz mint a fogadás viszont azt találtam ki hogy ebből az 55Ftból alkotok valamit egy hónap alatt. kiváncsi leszek a végére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik