Hirdetés

Aktív témák

• dekoninck

aktív tag

válasz Avalon #4919 üzenetére

Jááááj, akkor állítsd a klasszikus kinézetre és nem lesz műanyag játék kinézete!
    Mindegy. Műanyag ide vagy oda, nekem a Vistatöbb száz órát megy újraindítás nélkül a notimon és soha a legkisebb lassulást nem tapasztalom. XPvel (és 98-cal meg 95-tel) azért nem ez volt a helyzet, bár lehet, hogy ott a hardver se volt olyan jó... :)

A megfelelő RAM-os topikban nem kaptam választ, ezért ha nem haragszotok, megkérdezném itt is a két láma dolgot, ami felmerült, amire sejtem a választ, de nem vagyok biztos:
    Van ugyebár egy X61 notim, 2 RAM-slottal, az egyikben egy fél gigás modul árválkodik, így vettem.
    1. A memóriát párban érdemes használni, egyenlő kapacitásúakat, vagy lehet asszimetrius is, pl. fél + 1 GB? (szerintem párban kell)

2. A CPU egy T7100 (1.8 GHz) C2D proci, aminek az FSB-je 800 MHz. A memória meg a leírás szerint:
    RAM speed supported: 667MHz
    RAM type: PC2-5300 DDR2 SDRAM
    Hogyhogy nem 800 MHz-s RAM illik a 800 MHz-s FSB-hez? Hallottam már mutliplier-ről, de biztos hogy így van? :B Az múlik rajta, hogy kell-e költenem lóvét memóriára vagy jó lesz a T7100-hoz a PC5300 is... ha muszáj vennem, egy 1 gigásat veszek, ha meg nem, akkor beteszem az elfekvő 2 darab feleset. (szerintem jó lesz a 667-es....?)

Aktív témák