- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Avalon
tag
Vista: Nagy, lomha, és eleve nem szeretem a csili-vili dolgokat. Nekem a Vista olyan mint egy műanyag játék.
2:30 nem rossz, de ha már hordozhatóság, akkor jobb lenne 3-4 óra. Sebaj, majd egyszer befizetek egy jobb aksira.De sajnos már most van egy problémám. A gépet itthon egy 22" colos wide TFT-n használom (Samsung SyncMaster 226BW), és elsőre ment is az extended desktop, de egyszer amikor megint váltani akartam, egy hibaüzenetet kaptam, hogy egy beállítás nem hajtható végre, állítsam át, és próbáljam meg újra. A hibás beállítás: Desktop Configuration. :S Ez nem ellentmondás?
A Desktop Configuration az vagy Extended, vagy Dual, ha átállítom nem lesz két kijelző, hanem csak klónok.Már kipróbáltam mindent, remélem valaki tud segíteni, ez így elég idegesítő, mert egyszer már ment, és nem értem mi lehet a hiba. :S
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Xbox one X konzol 1Tb
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest