Aktív témák
-
karesz501
senior tag
Neked engedek belőle, egy kicsit. De csak, hogy végre teljes értékű klubbtag lehess
Nem tudom, hogy pontosan milyen gépe van az ismerősödnek, úgy ált. értettem a T61-re váltást. A Penryn-en gondolkoztam, de szerintem nem várok addig, most van egy jó lehetőség azt megragadom. A T60-am is "csak" 2 generációval van lemaradva a SantaRosa -tól, nyáron ez már 3 lenne, és most még 1évnél több a garancia rá, többet kapok érte.
De az is lehet, hogy Fateromnak adom vmi "kedvezményes" áron, és lesz egy strapabíró irodai gépe amit mindenhol tud használni. Csak attól félek, hogy 14.1 SXGA+ nem lesz jó a szemeinek, de akkor marad vmi köztes felbontás neki
Egyébként a "Thinkpad" érzést szerintem megértjük mindannyian, én is így voltam közel fél évvel ezelőtt. Megfogott. Nagyon. És az a szép benne, hogy a noti kb. ugyanolyan állapotban van mint amikor megvettem, pláne ha jól megtakarítom. Szóval parádés a kicsike
Aktív témák
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest