- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- OLED TV topic
- Fujifilm X
Aktív témák
-
amol
addikt
válasz
Shadowfax #3824 üzenetére
Tudom, erre a szabványra hivatkoztam én is. Ehhez más gyártók azért többé-kevésbé tartják magukat, mint írtam a FuSi (pedig az mégsem Lenovo/Dell/HP/Toshiba) kicserélné. Igaz ez Lifebook, gondolom egy mezei Amiloban nehezebb lenne elintézni. És az is igaz, hogy a FuSi szervízben is csak a harmadik ember ismerte be a dolgot, de az összes közül ő is volt a legprofibb.
5-6 pixelt már túlzásnak tartok, az már igencsak szemet szúr. A szubpixelek más tészta, abból valóban lehet több de ha belegondol az ember sokkal zavaróbb egy piros/kék/zöld állandóan világító képpont mint egy folyton fekete. Az pld. filmnézésnél fel sem tűnik míg a színesek nagyon.
A szabályozással és a minőségellenőrzéssel van gond, nem létezik hogy 2008-ban nem lehet jobban közelíteni a hibátlan kijelzőkhöz, vagy üsse kavics a szabványhoz. A T sorozat olyan magasan van pozícionálva hogy legalább abban törekedhetnének rá. Gondolj csak bele, valaki vesz CAD-re vagy más grafikai alkalmazásra ahol fontos minden képpont egy 600 ezres T61p-t és emiatt akár használni sem tudja.
Az a vicces, hogy LCD tv-ket már egy hibánál cserélnek, mivel az szórakoztató elektronika (könyörgöm, sokaknak már ez is az!). Igaz hogy nagyobb méretűek a képpontok, de ott hogy lehet kiküszöbölni ezt a hibát? Nem nagyon hallottam még olyanról aki ilyen miatt cserélte a tv-jét. Egyszer láttam a Discoveryn hogyan tesztelik az ilyen készülékeket hosszú órákon át, hogy rendben legyenek. Lényegében ott azért ritkább az ilyen mert szigorúbb a szabvány és még mindig olcsóbb egyből kidobni a selejtes panelt mint cserélni az egész tv-t. Itt nincsenek rákényszerítve.
Bosszantó, ennyi.
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest