Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #1402 üzenetére
Aha. Ezek szerint ezek a kis pakkok ennyit tudnak. Nem gond, mert 99%-ban konnektorról megy, csak kíváncsi voltam. A töltés még mindig nem ért véget, sőt egyre lassul, az utolsó 7%-ra laza 50 perc az előrejelzés
Kíváncsi vagyok hogy ez valami kezdeti formázás-féleség, vagy ez így is marad. Furcsa volt hogy 96%-on volt az akksi mikor újonnan beraktam, lehet hogy az informatikán játszott vele valaki mielőtt leszállították volna.
Kicsomagolás után az első dolgom volt az akksik csekkolása, de idei őszi volt már mind a kettő, szerencsére.
Maximum battery-re állítottam, és így a 2 óra nem mondható épp jónak (végig 800MHz). A TM8000 minden ilyen trükközés nélkül kacagva tolt szűk 4 órát, erős FPS-játék (full teher, 1,5 GHz) mellett is kb másfelet (!), pedig az is 15'', ráadásul abban még erősebb vga van (mob r9700). Szóval ez a 2 óra nem egy bajnok idő, de majd meglátom mennyi lesz ez pár ciklus múlva. Biztos több lenne ha a venti nem járna potyára mint az őrült. De így attól tartok, jelenleg még egy nem túl hosszú filmet sem lehetne végignézni akksiról.
Csináltam egy ''irodai'' profilt nagyobb fényerővel, de minimumra korlátozott procival, hogy a venti kicsit kevésbé izmozzon, meg egy ''gamert'' arra az esetre ha kedvem szottyan CSzni egy picit
Azt árulja még el valaki, hogy az ODD jobb fölső sarka fölött világító kis zöld led mit jelent? Nem mintha zavarna, de nem jöttem rá
Apropo, ODD, a kínaiak gondolom egy az egyben átvették a gyártósorokat, különben nem értem hogy örökölhették meg a klasszikus szuperbandzsa meghajtó illeszkedést
Na még egy hülye kérdés:
Az access connectionsben csináltam két profilt, egy munkahelyi drótost, meg egy másik irodai wlanost. Ha melóhelyt bedugom a hálókábelt, akkor szépen betölti a drótos profilt (buboréküzenet alul), de ugyanakkor rögtön kidob egy ablakot, hogy melyik access profilt akarom betölteni, mikor ehhez a hálózathoz csatlakozom ezen az eszközön. Ez szép és jó, csak épp a felkínált listában csak az irodai szerepel, a drótos, amit tényleg szeretnék, nem.Mit szúrtam el?
Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest