- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nekem közel 2,5 éves akksim még lazán megy 3,5 órát, BT és Wifi bekapcsolva, és az ODD helyett egy másik vinyó van, ami általában szintén mindig működik. Ez sokkal jobban zabálja az akkut, mint az ODD, ha nincs benne a második vinyó, akkor 4 órát is elmegy még. Fényerő 3-ason.
Jahogy a ''p''-hez 9 cellás akku jár?
Jóvanna, nem akartam felvágni(nem is lehet vele, a 9 cellás akku ma már nem ritkaság) imádom ezt a gépet, csak lehetne kicsit gyorsabb. Egyébként már csak 80% körül van az akksi fittsége, így nem rossz ez az eredmény.
Az ODD-nél a zöld LED azt jelzi, hogy elérhető, működőképes a meghajtó. Mivel ki lehet venni menet közben az ODD-t, ha leválasztod, akkor elalszik a zöld LED is. Ekkor már nem tudod használni az ODD-t, csak úgy ''döglötten'' bent van gépben, míg ki nem húzod.
Látom, közben Árnyék(villámkezű)fax megelőzött.
Az ODD illesztés olyan amilyen, viszont a Second HDD-t úgy kell beletuszkolni a gépbe és igen passzosan van benne, alig lehet kihúzni. Remélem, bírni fogja a gyűrődést.
Access Connections: minek csinálsz profilt a madzagos kapcsolathoz? Én az Access Connections-t csak a Wi-fi kapcsolathoz használom, ha madzagot dugok bele, AC-tól függetlenül felismeri, hogy madzag van a hálóportra dugva és azzal csatlakozik. Olyat nem próbáltam, hogy madzag és Wi-fi egyszerre, lévén csak egy kapcsolatom van itthon. -
Shadowfax
addikt
Azt árulja még el valaki, hogy az ODD jobb fölső sarka fölött világító kis zöld led mit jelent? Nem mintha zavarna, de nem jöttem rá
Az csak annyit jelent, hogy a behelyezett Ultrabay kütyü használatra kész.
[link]
Apropo, ODD, a kínaiak gondolom egy az egyben átvették a gyártósorokat, különben nem értem hogy örökölhették meg a klasszikus szuperbandzsa meghajtó illeszkedést
Aktív témák
- Gitáros topic
- XPEnology
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged