Hirdetés

Aktív témák

• Shadowfax

addikt

válasz #90996736 #1800 üzenetére

ugye jól látom hogy ezen a képen egy R50-es van ? (azokon nincs tapipad)
    A képen egy R60e van. ;) Ezen sincs tapipad, ahogy az ''e'' végűeken általában.
    (Én speciel jobban szeretem a pöcökegeret, a touchpadot ki is kapcsoltam.)

nekem az ilyen kategóriás notik között ez egy best buy-nak minősül. valaki megcáfolná ezt? olyan keveset látok itt (bocs, egyet sem ... ) hogy kételyeim támadnak.
    Szerintem is nagyon jó vétel ebben az árkategóriában, ha a megbízhatóság, jó support és szervíz a fontosak számodra, s nem az überbrutál VGA.

- ilyen kijelző (XGA 1024x768) van más (R50/R51/-r52 stb) Lenovo (IBM) notikban is? szubjektív véleményeket kérnék hogy mennyi lehet a minőségromlás ha ennél (natívnál) nagyobb felbontást állítok ve, kb mit tapasztalhatok? (pl PH! olvasásakor a karakterek mennyire lesznek pixelesek, mosódottak ... stb)?

Natívnál nagyobbra nem tudod állítani a felbontást, csak kisebbre (pl. 800x600-ra). ;)
    Sajnos látszani fog a minőségromlás a képen, ez a TFT panelek sajátossága, nem márka- vagy notifüggő dolog.

Előfordulhat hogy ez a Lenovo és ez az R60e hasonló üzemidőkkel rendelkezik (4+ óra)?
    Nem. Ehhez a Thinkpadhez gyárilag 5,2 óra, a Lenovo N100-hoz 3 óra akksis üzemidőt írnak.

Ha engem kérdezel, a két gép közül gondolkodás nélkül a Thinkpadet választanám.

Aktív témák