- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wayne1
senior tag
válasz
Buxi72 #39318 üzenetére
Igen arra. Nálunk szerencsére bejön elég sok adó anélül is. Viszont most frissítette a tévé magát és azóta a hangcsúszás és a szétesés szörnyű lett. Előtte kevés csatornánál volt és nem volt zavaró csatorna váltáskor sem, most viszont már nagyon gáz.
Cserébe viszont lett szép új menü és több beállítás a tévén, szóval valamit valamiért, de azért jó lenne ha tökéletesen működne#39319Imi1981 Azt még nem néztem, de lehet teszek egy próbát vele. Köszi a tippet.
-
wayne1
senior tag
válasz
Buxi72 #39224 üzenetére
Nekem C805 van és Tarr. Ezt a szín változtatást mi is észrevettük. Megnéztem egy időben és csak az M1 M4 és társai esetében csinálja néha. Viszont az jobban zavar, hogy a média kártya ha bent van nagyon sok csatornánál csúszik a hang és szétesik a kép váltáskor. A Tarr cserélné a kártya olvasót de valami 10eFt lenne és nem is tudják hogy működni fog e rendesen vele. Neked is van vele gond?
-
gabber01
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz
Buxi72 #39196 üzenetére
M4 sporton meccsnézés közben tapasztaltam, hogy a fű színét és élességét néha változtatgatja, de ez lehet csak az M4 sport hibája.
csak meccsnél veszed észre vagy máshol is?
melyik szolgáltató?75C845 minden M4 adáson csinálja több forrásból is és több szolgáltató esetén is.
TCL 75C845 Pr telekom kábeltévé szolgáltató koax kábeles rendszer, amin az Internet és telefon is rajta
eredmények
Movie képbeállítás fényerő 10-20-30% Local Diming Maximumon
-földi digitális M4sport > nincs hiba
-szolgáltató Amiko Hd boxa > nincs hiba
-Tv saját digitális tunerje > hiba Local Diming mindegy hova van állítva már a kikapcsolást is próbáltam.
kontrolnak ugye az olimpia lehetőséget adott a EUSport összehasonlításra is ott sincs hibaén arra gyanakszok az M4 küld ki rossz jelet a szolgáltatóknak, mondjuk a stb-vel nincs gond ez ellentmond ennek
-
válasz
Buxi72 #38801 üzenetére
Szia!
Nekem múlt héten hozta HDT a TV-t és előtte e-mail-ben is írták tájékoztató infóként, hogy nem kötelesek megvárni, míg megbizonyosodsz a TV sértetlenségéről (hanem azt később a kereskedővel kell leharcolni), ellenben ha a dobozon látsz sérülést, akkor azt már rögtön szóvá lehet tenni.Én balga voltam és nem néztem át elég tüzetesen a dobozt, mert utólag vettem csak észre a házban, hogy volt rajta sérülés, de szerencsére a TV-re nézve nem számított semmit sem.
Eszembe se volt, hogy “háráltassam őket”, hogy végignézzék, ahogy kikínlódom a TV-t a dobozásból, hanem csak csak gyorsan előszobába besegítették a dobozt, aztán borravaló és jóccakát.Aztán aznap folyamán videózás kíséretében lett kibontva a TV.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz
Buxi72 #38679 üzenetére
Meg vagyok vele elégedve, de minden annak a kérdése, hogy mit mennyiért: például ha megkapnék egy 42"-os 4K TV-t 10 ezer forintért, nem panaszkodnék rá, még akkor se, ha a lehető legalapabb fajta lenne. Éppúgy a 98C7K-t is 40%-kal a piaci ára alatt hoztam ki, 3 helyett 5 év garanciával, ami sokat árnyalja a képet.
A véleményem bővebben a #38594-es kommentben olvasható. Számomra ez a TV OLED-szerű képet hoz, csak magasabb fényerővel, és az említett paneltechnológia hátulütői nélkül (beégés veszélye, fényerő ugrálása a képernyővédelem miatt, VRR flicker, PC-hez nem épp ideális pixelstruktúra, stb.).
Persze ehhez hozzáteszem, hogy én 99%-ban PC-hez fogom a TV-t használni, így a perspektívám is sajátos. Számomra fontos a magas képfrissítés (288Hz 1440p és 1080p mellett), a tény, hogy nem kell félni a beégéstől és nyugodtan lehet teljes képernyőn Google Sheets-t használni akár egész nap, illetve én a filmeket is PC-ről fogom indítani többnyire, most, hogy már a Windows 11 támogatja a Dolby Visiont (már egy 1080p BluRay forrás is jobb képet ad, mint egy Netflix stream, a 4K BluRay-ről már nem is beszélve).
A feketék egyébként gyakorlatilag tökéletesek voltak minőségi HDR tartalom esetében YouTube-ról, így szerintem a Netflixnek is rendben kell lennie (mindkettő tömöríti a képet). A képen minimális blooming látható a nő arca mellett, de ez a valóságban semennyire sem látszik, csak ennél jobban nem sikerült lefotóznom.
A C7K 75-ös méretben van. Ha arra gondoltál, a Telekomtól érdemes kihoznod, ott akár 200 ezer forint kedvezményt is kapsz rá az előfizetési konstrukció függvényében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest